Woonevent september 2022

Op zondag 11 september van 10:00 – 17:00 uur organiseren we weer ons WOON event, speciaal voor jou als consument. Het WOONevent is onderdeel van de DWI Vakdagen, hét vakevenement voor interieurprofessionals en biedt consumenten een exclusief kijkje achter de schermen.

In samenwerking met ruim 200 merken en partners bieden we op deze dag een fantastisch programma voor alle liefhebbers van wonen, design, interieur en lifestyle.

PROGRAMMA 

11.00-16.00 uur: Stylisten advies – Maak van jouw huis een thuis (Atrium)  
Stylisten die verbonden zijn aan onze partner BNS Crisp, de beroepsvereniging voor interieur- vastgoed, en groenstylisten, geven in het Atrium een gratis flitsinterieuradvies van 20 minuten.
Advies is alleen mogelijk op afspraak, plan hier jouw afspraak op de nog beschikbare tijden. (Vergeet geen foto’s en plattegronden mee te nemen.)

11.00 uur en 15.00 uur: Inspiratieroute (start in Atrium) 

Tijdens de inspiratieroute vertellen onze makers zelf het verhaal achter hun collectie en geven antwoord op al je vragen. Onze interieurstyliste Adaja Vlok neemt je o.a. mee naar Passe Partout, Cartel Living, BXB Interior Collections en Seuren Tafels. Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers, dus sluit op tijd aan.

11.30 uur:  Trendlezing Viva Vulto over Interieur & kleur trends voor Winter ’22/’23 (Atrium)
Een prikkelende, visuele trendlezing van trendwatcher en NIA docente Viva Vulto waarin ze je in 45 minuten bijpraat over interieur & kleur trends voor Winter ’22/’23. Ga mee op een inspirerende reis langs de trends, kleuren en vormen die we voor winter ‘22/’23 kunnen verwachten op het gebied van vormgeving en interieur. Vanuit de Design Language van vooraanstaand trendanalist Christine Boland, behandelt zij vier interessante trendthema’s met bijpassende kleurkaarten.

Viva Vulto is een bevlogen spreker die al ruim 10 jaar werkzaam is als trendwatcher, o.a. voor Christine Boland | Trends & Mindsets. Daarnaast is zij ook werkzaam als docent (Trendwatching) aan de NIA Academie en runt zij een interieurstudio: StudioTED interiors.

13.30 uur  Inspiratietalk over Smart Home Verlichting (Atrium)                          
O.l.v. Marit van Bohemen praten experts Bert Rooseboom van Busch-Jaeger (Domotica) en Clarissa van Holland (Lichtplan voor je woning) over Smart Home Verlichting. ‘Hoe pak je automatisering van je verlichting in huis aan? Welke opties zijn er en waar moet je op letten?’ Bezoek ook zeker even het experience-center van onze partner Busch-Jaeger op de 1e verdieping.

Marit van Bohemen heeft toneelschool gedaan. Naast acteren voor televisie speelt zij in het theater en is zij een zeer ervaren dagvoorzitter. Bert Roseboom is eigenaar van BEDA Elektro én Busch-Jaeger installateur voor Van Woonvilla naar Droomvilla, een woonprogramma bij RTL4. Clarissa van Holland is een lichtexpert en werkt voor haar bedrijf Design in Light creatieve lichtplannen uit. Zij werkt samen met architecten en geeft de verlichtingslessen voor NIA ACADEMIE .

Proeflessen Ontwerpen & Interieurstyling bij NIA ACADEMIE 
Partner NIA ACADEMIE heeft haar interieur-opleidingsinstituut en lokalen o.a. op de 2e verdieping van de Woonindustrie. Tussen ruim 150 interieurleveranciers is dit voor cursisten een interessante omgeving, met het oog op mogelijke samenwerkingen.
Maak kennis met de cursussen en opleidingen die NIA ACADEMIE aanbiedt en volg een proefles Wil je meer weten meld je dan bij de NIA tafel in het Atrium.

ONZE MERKEN

Ruim 150 showrooms met meer dan 200 nationale en internationale interieurmerken bieden hier voor elk wat wils. Ontmoet de vertrouwde gevestigde orde én nieuwkomers, ontdek hun collecties en identiteit met vaak een mooi verhaal dat soms generaties teruggaat, met oog voor ambacht, kwaliteit, duurzaamheid en mens & natuur.

Maak kennis met creatieve interieuradviseurs, laat je informeren over het opleidingsaanbod voor interieurontwerpers- en stylisten en adviseren over Smart Home living.

De Woonindustrie is hét middelpunt voor interieur inspiratie, trends & persoonlijk advies. Kijk hier voor het complete merkaanbod.

Viva Vulto

VIVA VULTO

Marit van Bohemen

MARIT VAN BOHEMEN

Bert Rooseboom

BERT ROOSEBOOM

Clarissa van Holland

CLARISSA VAN HOLLAND