Woon & Interieurevent september 2023

Op zondag 10 september van 10:00 – 17:00 uur organiseren we weer ons Woon&Interieurevent. Het Woon&Interieurevent is onderdeel van de Vakdagen, hét vakevenement voor interieurprofessionals, en biedt consumenten een exclusief kijkje achter de schermen.

Speciaal voor jou als consument hebben we een programma samengesteld, waarbij je op deze dag o.a. de nieuwste woontrends voor winter 2023/2024 kunt ontdekken. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig; het tonen van een persoonlijke QR-toegangscode van De Woonindustrie bij binnenkomst geldt als entreebewijs.

Heb je deze nog niet, dan vraag je deze hier eenvoudig aan.

LAAT JE VERRASSEN, INSPIREREN EN INFORMEREN

Professioneel interieuradvies (10.30-16.40 uur)
In samenwerking met de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten (BNS) Crisp bieden ervaren stylisten interieuradvies aan. Dit advies duurt 25 minuten en kost  € 25,-. Je kunt je online inschrijven via de volgende link . Maak hier kennis met de deelnemende stylisten.

Flitsadvies van een architect (10.30-16.40 uur)
In een flitsadvies kan STUDIO110 architectuur de eerste vragen met betrekking tot de verbouw of nieuwbouw van een woning voor je beantwoorden. De kracht van STUDIO110 architectuur is het vertalen van jouw wensen in een eigentijds concept en uiteindelijk een uitvoerbaar plan. Wij werken graag aan projecten waarbij we met jou als eindgebruiker aan tafel zitten. Denk hierbij aan verbouwingen en nieuwbouw van woningen. Licht, lucht en ruimte vormen de basis voor onze ontwerpen. Inschrijven voor een flitsadvies kan hier

VR Experience: interieurontwerp tot leven gebracht (10.30-17.00 uur)
Studio van Vliet en Davina Interior Design nodigen je graag uit voor een meeslepende VR Experience bij Studio van Vliet (C087) in De Woonindustrie. Ze presenteren hun 3D-interieurontwerpen en bieden je de mogelijkheid om met een VR-bril volledig ondergedompeld te worden in deze wereld. Een bijzondere ervaring waarbij het interieurontwerp werkelijk tot leven komt! Een VR-ervaring geeft een realistisch beeld van hoe een project eruit zal zien en helpt bij het nemen van weloverwogen beslissingen voordat je daadwerkelijk aan de realisatie van je droominterieur begint.

Financieel advies (10.30 – 15.30 uur)
Karin van Leeuwen geeft onder de naam Over Geld en Wonen onafhankelijk financieel advies. ‘Samen met jou kan ik bekijken wat je mogelijkheden zijn voor financiering van dat droomhuis of samen nagaan of je financiële keuzes nog kloppen bij wat je wilt. Dat is belangrijk op meerdere momenten in je leven en niet alleen bij aankoop of verbouwen van je huis. Een financieel plan maken dat simpel inzicht geeft hoe je jouw uiteindelijke doel bereikt, welk hypotheekplan, hoe je vermogen in te zetten om voldoende inkomen te hebben voor wanneer je wilt stoppen met werken. Vrijblijvend een gesprek aangaan? Dat kan op 10 september tijdens het Woon&Interieurevent bij De Woonindustrie!’

Van woonwens naar droominterieur (10.30 – 16.00 uur)
Persoonlijk interieuradvies 

Gericht advies nodig bij het kiezen van de perfecte bank, eetset of woonaccessoires? Bespaar tijd en laat je goed adviseren door onder begeleiding van een ervaren interieur stylist op zoek te gaan naar de juiste items. In 1,5 uur tijd beantwoordt de interieurstylist alle concrete woonvragen direct en ga je gericht langs bij de merken welke hierbij aansluiten. Geen urenlange zoektocht maar een kort en doeltreffend advies met mogelijkheid om direct via de stylist te bestellen bij de exposant. Een unieke kans als consument bij de Woonindustrie!

Maak hieronder alvast kennis met jouw favoriete stylist(e). Let op, er is slechts beperkte beschikbaarheid. De kosten voor dit unieke advies zijn: €95,-Inschrijven voor een persoonlijk interieuradvies kan hier

Mart de Graaf – Mart Interiors
Hoe maak je nou van je bestaande, óf nieuwbouw woning, jouw eigen cocon? De plek waar je na een lange dag tot rust komt, waar je geniet van de mensen om je heen; jouw huis, jouw stijl. Of je hebt je huis al redelijk op orde … maar toch mis je dat ene meubelstuk, eenheid, rust, sfeer?

Mijn naam is Mart de Graaf en ik help je graag verder tijdens het Woon &  Interieurevent op 10 september. Ik ben al ruim 12 jaar interieurcoach / personal shopper  waarbij ik wekelijks gebruik maak van de showrooms in De Woonindustrie, kind aan huis dus 😉

Benieuwd naar mijn werk? Of zin in een flinke portie interieur-inspiratie? Neem dan eens een kijkje op mijn Instagram account

Tot 10 september!
Groet, Mart

Adaja Vlok  – Adaja Vlok Interieurdesign
Leuk om kennis te maken tijdens het Woon & Interieurevent op 10 september!

Het kopen van van een nieuwe woninginrichting kan een behoorlijke uitdaging zijn. Want hoe creëer je eenheid? Ik help je graag bij het bepalen van de juiste indeling, het creëren van een warme sfeer én een inrichting waar iedereen zich thuisvoelt. Mijn persoonlijke stijl is het beste te omschrijven als hotel chique met een rustig kleurenpallet. Ik heb al vele mooie woningen mogen inrichten in Nederland en Spanje en help ook jou graag op weg naar jouw droomwoning! Ook verzorg ik voor De Woonindustrie de styling en trend presentaties.

Voor recente projecten, kijk gerust op mijn website of Instagram.

Lichtadvies (10.30 – 16.40 uur)
Wilt u uw verlichting vernieuwen in uw huidige woning of een lichtplan maken voor uw nieuwbouwhuis? Dan helpen wij van LampenLicht u graag. Tijdens het Woon&Interieurevent in de Woonindustrie op 10 september’23 staan onze zakelijk accountmanagers klaar voor u.

Zij adviseren onder andere interieurstylisten, hotels, restaurants, recreatieparken etc. voor lichtplannen. Waardoor zij met veel ervaring u kunnen helpen met het maken van een lichtplan.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen vragen zij om een plattegrond van de ruimtes, indien mogelijk met licht/stroompunten, sfeerimpressies en eventuele ideeën over welke lampen en sfeer u wilt creëren mee te nemen. Zodat we samen tot een op maat gemaakt plan kunnen leveren speciaal toegeschreven voor uw situatie. Tot snel in de Woonindustrie. Inschrijven voor een lichtadvies kan hier

Workshop Flatlay door NIA ACADEMIE (10.00 – 17.00 uur)
NIA ACADEMIE verzorgt interieuropleidingen en cursussen voor de beginnende interieuronterwerper én de interieurprofessional. Onze expert docenten staan met beide benen in de praktijk en leren je alle kneepjes van het vak. Het is onze passie jou je creatieve dromen waar te laten maken met behulp van onze compacte, toegepaste vakopleidingen en cursussen.

Ga op 10 september a.s. aan de slag met Flatlay onder leiding van Suzanne Paap en leer hoe je in een handomdraai beeldschone foto’s maakt voor je website of instagram. Je kunt op elk moment aansluiten voor deze workshop in het Atrium.

Ook is er werk van huidige studenten te zien en verzorgen we proeflessen voor onze vakopleidingen. Wil je kijken of een opleiding tot interieurstylist iets voor jou is? Geef je dan hier nog snel op!

Loterij (12.30 en 16.00 uur)
Lever je lot (die krijg je bij binnenkomst) in en maak kans op unieke interieurprijzen die ter beschikking zijn gesteld door onze exposanten. De trekking vindt plaats in het Atrium.

Trendroute (13.00 – 14.00 uur)
Sluit je aan bij de Trendroute langs onze exposanten waarbij interieurstyliste Adaja Vlok je kennis laat maken met de nieuwste trends, kleuren en collecties.

Pluk je eigen KiKa BOO-KET (mogelijk gemaakt door Stylerz) en steun direct stichting KiKa (10.00-17.00 uur)

Nieuwe collectie, frisse inspiratie
Ontdek meer dan 150 showrooms met meer dan 200 nationale en internationale interieurmerken, voor ieder wat wils. Maak kennis met zowel de vertrouwde gevestigde namen als veelbelovende nieuwkomers. De Woonindustrie is dé plek voor interieurinspiratie, trends en persoonlijk advies. Bekijk hier het volledige aanbod van merken.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van De Woonindustrie, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.