Ontmoet de makers

De Woonindustrie

De Woonindustrie is al meer dan vijftien jaar hét interieurcentrum van Nederland. Aanbieders van interieurproducten en andere branche gerelateerde organisaties inspireren, presenteren en ontmoeten elkaar in een professionele en inspirerende omgeving. Als bezoeker ontmoet u hier fabrikanten van design, meubelen, domotica, textiel, vloer- en wandkleden, slapen,  verlichting en accessoires. Meer dan 140 interieuraanbieders tonen hier hun collecties, trends en noviteiten. 

Het hele jaar door vinden er interieurevenementen plaats in De Woonindustrie.

Als exposant en vakbezoeker ontmoet u hier in een professionele omgeving retailers, retailorganisaties en beroepsverenigingen, projectinrichters, interieurstylisten, interieurfabrikanten/agenten en de vakpers.

Ook als consument bent u elke maandag van harte welkom om een kijkje in de keuken te nemen bij fabrikanten en distributeurs van interieurproducten.  Als consument is het niet mogelijk om aankopen te doen, maar u bent  welkom voor interieurinspiratie en advies. Voor een bezoek aan De Woonindustrie hoeft u zich vooraf niet aan te melden.

Uw bezoek wordt door ons geregistreerd waarbij wij vragen naar uw legitimatie.

Voor openingstijden en bezoekersinformatie 

Bezoekadres
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
routebeschrijving

T +31 303 03 27 00
F +31 306 05 07 56
info@dewoonindustrie.nl

Openingstijden
maandag
10.00-17.00 uur
dinsdag-vrijdag
Toegang op basis van afspraak met exposant
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
naar boven