Ontmoet de makers

De Woonindustrie

De Woonindustrie is al meer dan vijftien jaar hét interieurcentrum van Nederland. Aanbieders van interieurproducten en andere branche gerelateerde organisaties inspireren, presenteren en ontmoeten elkaar in een professionele en inspirerende omgeving.

Als bezoeker ontmoet je hier fabrikanten van design, meubelen, domotica, textiel, vloer- en wandkleden, slapen,  verlichting en accessoires. Ruim 150 interieur aanbieders tonen hier hun collecties, trends en noviteiten.

Het hele jaar door vinden er DWI Events plaats in De Woonindustrie.

Als exposant en vakbezoeker ontmoet je hier in een professionele omgeving retailers, retailorganisaties en beroepsverenigingen, projectinrichters, interieurstylisten, interieurfabrikanten/agenten en de vakpers. Naast onze interieurevenementen zijn wij elke maandag geopend van 10-17 uur!

Ook als consument ben je elke maandag van harte welkom om een kijkje in de keuken te nemen bij fabrikanten en distributeurs van interieurproducten.

Openingstijden:
Maandag: van 10-17 uur
Dinsdag t/m vrijdag: van 10-17 uur uitsluitend op afspraak met exposant(en)
Zaterdag t/m zondag: gesloten m.u.v. DWI Events

Plan hier je bezoek aan De Woonindustrie!

Binnenkort is het mogelijk om een online toegangsbewijs te reserveren voor je bezoek aan De Woonindustrie. Tot dan, verzorgen wij dit bij onze receptie op locatie tijdens je bezoek.

Bezoekadres
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
routebeschrijving

T +31 303 03 27 00
F +31 306 05 07 56
info@dewoonindustrie.nl

Openingstijden
maandag
10-17 uur
dinsdag-vrijdag
op afspraak met exposant(en)
zaterdag
gesloten muv Events
zondag
gesloten muv Events
naar boven