Algemeen

Wanneer is De Woonindustrie geopend?

De Woonindustrie is geopend op maandag van 10.00 – 17.00 uur en van dinsdag t/m vrijdag uitsluitend op afspraak van 08:30-17:00 uur (m.u.v. feestdagen en tijdens de Voor- en Najaarsvakdagen)

LET OP: Er zijn werkzaamheden bij oprit 16 Nieuwegein (A12 Galecopperbrug richting Arnhem), deze oprit is tot begin 2024 afgesloten.
Dit heeft geen invloed op de bereikbaarheid van de Woonindustrie, maar wel wanneer u vertrekt. Het verkeer wordt namelijk omgeleid; afslag 17 (Kanaleneiland) blijft open.
Meer informatie en reisopties vind je op de website van Rijkswaterstaat.

Moet ik mij van tevoren aanmelden/ registreren?

Om toegang te krijgen tot De Woonindustrie heeft elke bezoeker een persoonsgebonden QR-code nodig. Deze code wordt gescand bij de entree. Kom je met meerdere personen? Vraag dan voor elke bezoeker een persoonlijke QR-code aan. Deze QR-code is onbeperkt geldig. Je kunt de code hier aanvragen.

Is de QR code geldig voor meerdere personen?

Nee, de QR-code is een persoonlijke code die voor één iemand geldig is. Elke bezoeker heeft een persoonlijke QR nodig om toegang te krijgen. Kom je met 3 personen, vraag dan hier 3 persoonlijke QR codes op naam aan.

Kunnen consumenten ook kopen bij De Woonindustrie?

Nee, de Woonindustrie is een Business to Business inkoopcentrum voor de vakbranche. Als consument kun je wel inspiratie opdoen en informatie over producten verkrijgen, zoals waar deze allemaal verkocht worden. Consumenten zijn welkom op maandagen, de zogenaamde Marketdays. Van dinsdag tot en met vrijdag uitsluitend op afspraak met een exposant.

Ik heb een afspraak met een exposant, moet ik mij dan nog apart aanmelden?

Ja, want wij hebben geen inzicht in de afspraken bij de exposanten. Je dient je altijd bij De Woonindustrie te registreren, dan ontvang je een QR code om het pand te betreden. Zonder QR code kunnen wij helaas geen toegang verstrekken.

Is De Woonindustrie toegankelijk voor minder validen?

De Woonindustrie is toegankelijk voor minder validen. Aan de voorzijde van het gebouw zijn 3 invaliden parkeerplekken. Daarnaast is er op de begane grond een invalide toilet en er zijn liften aanwezig die naar elke etage gaan. Eventueel is er een rolstoel beschikbaar bij de entree.

Is De Woonindustrie toegankelijk voor huisdieren?

De Woonindustrie is niet toegankelijk voor huisdieren. Uitsluitend hulpdieren (zoals een geleidehond) zijn toegestaan.

Vakdagen

Wanneer vinden de volgende Vakdagen plaats?

Noteer alvast in je agenda, de Najaarsvakdagen 2024, deze vinden plaats op:

zondag 8 – maandag 9 – dinsdag 10 en maandag 16 – dinsdag 17 septemper 2024

Heb ik een entreebewijs nodig om de Vakdagen te bezoeken?

Nee, je kunt de algemene DWI QR toegangscode gebruiken. Mocht je deze nog niet in je bezit hebben, dan kun je deze hier aanvragen.

Kan ik met mijn huidige QR-code naar binnen tijdens de Vakdagen?

Ja, je kunt met je huidige QR-code naar binnen tijdens de Vakdagen.