Ontmoetingsplein

In het atrium vind je de hele dag door het Ontmoetingsplein, een dynamische plein waar je kennis kunt maken met onze interieurprofessionals. Hier heb je de kans om vrijblijvend te praten met experts die je kunnen inspireren en meer kunnen vertellen over de mogelijkheden voor jouw interieur. Ontdek de creativiteit en expertise van onze professionals en zet de eerste stap naar jouw droominterieur.

Design in Light

Clarissa van Holland, lichtadvies

Studio van Vliet

Annelies van Vliet, interieuradvies

OH studio

OH Studio, interieuradvies

Activiteiten

Er valt de hele dag van alles te beleven. Ontdek de kunst van flatlay styling en creëer jouw perfecte compositie, centraal gepresenteerd in het Atrium. Op de tweede verdieping kun je je creativiteit tot bloei laten komen met het maken van een prachtig Kika-boeket onder begeleiding van Stylerz. Wil je nog meer leren over interieur en styling? Schrijf je dan in voor de exclusieve proeflessen van de NIA Academie. Meer informatie en inschrijving vind je op hun website.

KIKA BOEKET

door Stylerz

NIA Academie

Proeflessen

NIA Academie

Flatlay workshop

Pop-up plein

In het atrium presenteren we het hele dag het Pop-up Plein, een levendige plek waar je jonge en creatieve ondernemers kunt ontmoeten. Dit is jouw kans om hun innovatieve producten van dichtbij te bekijken en meer te leren over hun inspirerende verhalen. Van unieke interieuraccessoires tot handgemaakte designstukken, het Pop-up Plein biedt een breed scala aan verrassende vondsten.

Aesthetic Studios

Keramische (interieur)objecten

Derek Burrei

Oud Hout- en Meubileringscollege leerling

Tim Schouten

Oud Hout- en Meubileringscollege leerling

MAIM Amsterdam

Duurzaam kunstlabel