CONNECT YOUR SENSES

INTERIEURPROFESSIONALSDAG | 6 MAART 2023

YES, hij kan weer in je agenda: de Interieurprofessionaldag! Het gezamenlijke inspiratie-event met het thema ‘Connect your Senses’ van BNS Crisp, De Woonindustrie en NIA ACADEMIE vindt in 2023 plaats op maandag 6 maart

Op maandag 6 maart vindt de interieurprofessionaldag plaats. Een uniek inspiratie-event van BNS Crisp, De Woonindustrie en NIA ACADEMIE. Dit jaar staat de dag in het teken van zintuiglijke beleving; we gaan niet alleen zien, maar ook horen, proeven, ruiken en voelen!

CONNECT YOUR SENSES

Interieur is beleving en om te beleven gebruiken wij onze zintuigen. Zaken als licht, akoestiek, kleur en geur dragen hieraan bij en worden steeds belangrijker in het interieur. Ben jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied? Connect your senses! Tijdens de interieurprofessionalsdag wordt je geïnspireerd en geïnformeerd én worden je eigen zintuigen zeker ook geprikkeld!

PROGRAMMA

10:00 uur          Ontvangst

10:30 uur          Keynote: trends en zintuigen, trendforecaster Monique van der Reijden

11:30 uur          Workshop: licht en beleving/ trendroute / ontmoeten pop-up exposanten

12:15 uur          Zintuiglijke lunch

13:00 uur         Workshop: licht en beleving/ trendroute / ontmoeten pop-up exposanten

14:00 uur         Akoestiek dialoog met Stille Verzet, Rockfon en Mobilane

15:00 uur         Keynote: hoe ontstaan kleurentrends, Heleen van Gent Flexa ColorLab

15:45 uur         Borrel en netwerken / ontmoeten pop-up exposanten

16:30 uur         Veilig naar huis

Trendwatcher Monique van der Rijeden

Lichtexpert Clarissa van Holland

Keynote: trends en zintuigen

Trendforecaster en journalist Monique van der Reijden, bekend van o.a. Trendcompass en producties voor Elle Decoration, trapt de dag af met een zintuiglijke trendtalk. Zij neemt je mee in de wereld van trends en brengt jou op de hoogte van allerlaatste ontwikkelingen op interieurgebied, zodat jij deze inspiratie kunt vertalen naar zinneprikkelende interieurontwerpen.

LEES MEER

Workshop: licht en beleving

Light designer en NIA-docent Clarissa van Holland geeft een workshop met het thema ‘Licht en Beleving’. Zonder licht zie je niets, met licht kun je heel gericht bepalen waar jouw aandacht in de ruimte naartoe gaat en hoe jij een ruimte ervaart. Tijdens de workshop leer je hoe je licht inzet om meer sfeer en beleving in het interieur te creëren.

LEES MEER

Dialoog over akoestiek

Hoe kan iets wat je niet ziet zoveel invloed hebben op de sfeer van een leefruimte? Akoestiek is vaak een sluitpost bij het ontwikkelen van een interieurplan. Hoe valt dit te verbeteren? Daarover gaan we tijdens Connect your Senses in gesprek met het Stille Verzet, Rockfon en Mobilane. Alle drie benaderen zij dit belangrijke onderwerp vanuit een andere invalshoek en dat maakt aanschuiven interessant voor iedere interieurstylist en -ontwerper.

LEES MEER

Chef Gilbert Kolff

Prikkel je smaak met deze unieke lunch

De in Rotterdam gevestigde Chef Gilbert Kolff en zijn team van Fond Rotterdam verzorgen tijdens CONNECT YOUR SENSES de zintuiglijke lunch. Zonder opsmuk, maar wel zeer verfijnd en met oog voor pure smaken en details. De naam FOND betekent letterlijk basis. Het past bij de kookfilosofie van FOND; Gilbert vertelt graag verhalen via het eten op je bord; waar het vandaan komt en welke verhalen er schuilgaan achter de productie van ons eten. Hij ontwikkelt zijn gerechten met veel aandacht voor detail, inventiviteit, ambacht en volgt altijd zijn intuïtie en het ritme van de seizoenen. Plantaardig als basis, aangevuld (indien van toepassingen en gewenst) met vis, vlees, zuivel.

Flexa Kleurentrends

Keynote: hoe ontstaan kleurentrends

Heleen van Gent, Creatief Directeur van Flexa ColorLab neemt ons mee in de wereld van kleurentrends. Flexa doet al 30 jaar wereldwijd kleurenonderzoek en lanceert al meer dan 20 jaar de ColourFutures™: Flexa Kleurentrends. Maar hoe ontstaan deze kleurentrends en waar komt de Kleur van het Jaar vandaan? Heleen van Gent vertelt aan de hand van inspirerend beeldmateriaal het ontstaan van dit onderzoek waarbij er twee jaar vooruit wordt gewerkt met een groot team aan internationale trendexperts.

LEES MEER

Maak kennis met pop-up exposanten

Op maandag 6 maart tref je niet alleen de vaste exposanten van De Woonindustrie, maar ook een aantal pop-up exposanten. Je kunt onder andere kennis maken met: ArtexCerrivaDecoretteDesign8, MastelloRobiflexStairzWelthon en Werk aan de Muur.

Schrijf je nu in!

Mis deze dag niet en schrijf je nú in voor een geheel verzorgde en inspirerende dag inclusief zintuigelijke lunch. Wees er snel bij, het aantal voorinschrijvingen is groot en vol=vol.

Handige informatie

Locatie: De Woonindustrie, Symfonielaan 1, 3438 EW Nieuwegein

Tijd: 10:00 – 16:30 uur

Prijzen: € 40,- inclusief zintuigelijke lunch (excl. BTW)