Art Collection International

Art Collection International

Art Collection International is een samenwerking gestart met Any Image voor de distributie van de labels Liv Corday en Jacob Baden in de Benelux.

Liv Corday is een wall decor label met eigentijdse en aansprekende afbeeldingen. Daarvoor wordt continu gekeken naar de laatste trends op het gebied van mode en interieur. Het team volgt hiervoor nauwlettend de relevante blogs, tijdschriften, galeries en social media.

Het team inspireert en wordt geïnspireerd door kunstenaars die beelden leveren voor het label. De kunstenaars zijn fotografen, illustratoren, schilders en grafisch vormgevers uit de hele wereld. Liv Corday bespreekt de laatste trends en ontwikkelingen op hun gebied.

Any Image is gevestigd in het bruisende centrum van Amsterdam waar beelden worden gecureerd en omgetoverd in prachtige werken aan de muur.

Jacob Baden is een label dat staat voor iconische beelden. Tijdloze beelden die altijd zullen blijven en los staan van trends of hypes.

De werken van Liv Corday en Jacob Baden worden in heel Europa verkocht via online partijen als Westwing, Wayfair, Home24 en Amazon.

Wilt u een korte termijn afspraak? Dat wil zeggen binnen twee werkdagen? Neem dan per mail of telefoon contact op.
Zie de contactgegevens rechts in beeld.

INFORMATIE

E-mail info@artcollectioninternational.nl
Website www.artcollectioninternational.nl

Showroom nummer: AA03 & A070