Simmons

Simmons

Slaap speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Zo brengen we een groot deel van ons leven slapend door. Hoewel sommige mensen dit zonde van hun tijd vinden – als je slaapt, maak je immers niks mee – is voldoende en goed slapen echter van groot belang voor onze gezondheid. Bij Simmons zetten we daarom al onze kennis en ervaring in om matrassen te ontwikkelen die een goede nachtrust garanderen.

Tijdens onze slaap verwerkt en sorteert ons brein de gegevens die we overdag hebben opgedaan en krijgen onze spieren de gelegenheid te herstellen. Onze nacht maakt onze dag en daarom willen wij je het beste geven om je slaap te verbeteren zodat je succesvol kan zijn. Door te slapen op de bedden van Simmons revitaliseert het herstelproces. Slapen is dus meer dan gewoon een pauze in ons hyperactieve leven: het is een speciaal moment om te ontspannen onder de best mogelijke omstandigheden.

Simmons in het kort

– Opgericht in 1870 in de Verenigde Staten
– Bedenker en ontwikkelaar van het pocketveringmatras
– Al meer dan 150 jaar toonaangevend op de markt
– Hét matras voor een goede nachtrust

Over ons
– Simmons ontwerpt haar eigen veren en produceert alles met oog voor kwaliteit en innovatie
– Simmons matrassen vind je overal ter wereld, ook in hotels en resorts
– Simmons zet in op duurzaamheid met PEFC-gecertificeerd hout, lokale productie en duurzame ontwerpen

Club
De Club collectie van Simmons, met 4 verschillende matrassen, is de perfecte combinatie tussen een Franse klassieke stijl en de innovatieve Simmons-technologie. De matrassen uit de collectie zijn chic en elegant en voldoen aan de traditionele, knusse stijl ‘à la Française’. De matrassen worden in Frankrijk gemaakt in het atelier van Saint-Armand-les-Eax om aan de Franse standaarden en kwaliteitseisen te voldoen. Het hart van de matrassen is voorzien van de Sensoft Evolution technologie®, zodat je elke nacht weer kunt genieten van een optimale ondersteuning.

Generation
De Simmons Generation Collectie is onderdeel van het Ressources programma. De collectie
is opgebouwd met gerecyclede materialen, zonder dat dit afbreuk doet aan comfort en kwaliteit. Zo draag jij jouw steentje bij aan een betere wereld, een gezond milieu en een verantwoorde leefomgeving. En dit alles voor de huidige én de volgende generatie. Met de Generation matrassen van Simmons maak je bewust een groene keuze , kies je voor een toekomstbestendig product en minimaliseer je je ecologische voetafdruk.

Sensory
De Sensory collectie is ontwikkeld in samenwerking met de rugspecialisten van de Franse Federatie voor Masseurs en Fysiotherapeuten (FFMKR). Voor het bereiken van een optimale verdeling van het gewicht van het lichaam en het beperken van de drukpunten, hebben we daarom samen met de deskundigen van de FFMKR de Sensoft Evolution Ultime®-technologie ontwikkeld. De collectie Beautyrest Sensory is het enige beddengamma dat het Franse keurmerk Sante Kine Bien-Etre (gezondheid fysiotherapie welzijn) van de FFMKR is toegekend. Deze kwaliteitsrichtlijnen garanderen dat de voorgestelde producten zijn ontworpen om rugproblemen te voorkomen.

Luxury
De premium collectie Beautyrest Luxury, bestaat uit een collectie matrassen met een uitzonderlijk hoog afwerkingsniveau. Exclusieve materialen zijn geselecteerd op basis van natuurlijke en hypoallergene kwaliteiten. Dit alles om een weergaloze slaapervaring te kunnen garanderen. De natuurlijke materialen zorgen voor een optimale warmte- en vochtregulatie wat resulteert in een comfortabel comfort. De Beautyrest Luxury collectie is geïnspireerd op de beste hotels ter wereld. Het bestaat uit een mix van traditioneel en modern design, subtiel verfraaid met natuurlijke materialen.

Neem gerust vrijblijvend contact op of maak een afspraak om langs te komen.

INFORMATIE

Uw Simmons-slaapexpert

Marlinda de Jong
Telefoon: +31 6 11 34 21 73
Mail: marlinda.dejong@dbcinternational.nl

Showroom nummer: C096b