Bloomingville

Bloomingville

Bloomingville is een Deens design merk. Opgericht door Betina Stampe in 2000 is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijde speler. De belangrijkste peilers in het assortiment zijn Woonaccessoires, Meubelen, Outdoor, Kids en Keukenaccessoires. Het is een Multibrand huis met de volgende merken:

Bloomingville
Scandinavische stijl gecombineerd met cosy. Interieur voor alledaagse ontwerpers die houden van gelukkige veranderingen. Deel je stijl. Vertel je verhaal. Verander je huis.

Bloomingville Mini
Kinderkamer inrichting en speelgoed. Welkom in een gezellig en speels universum voor de kleintjes in het gezin, ontworpen in een tijdloze Scandinavische sfeer die in elke kamer past!

Bloomingville Creative Collection
Authentic Living maakt huizen individueel en persoonlijk. Een collectie van karaktervolle stijlen en geupcyclede schatten met een verhaal.

Illume
De geurlijn met aromatische en evenwichtige geuren in een Scandinavisch design verpakking.

Met vier merken zijn wij goed vertegenwoordigd in de markt en met meer dan 3000 artikelen is er met mix en match altijd een fraaie stijl te creëren.
We leveren veelal uit voorraad en bieden voor een groot deel van het assortiment ook de mogelijkheid voor dropshipment direct naar de consument.
Het assortiment krijgt twee keer per jaar een grote update met de nieuwste trends.
We werken met een interessant kortingsprogramma en kunnen eenvoudig content data aanleveren voor een snelle opstart van onze samenwerking.

We zien u graag in De Woonindustrie!

INFORMATIE

Contactgegevens

Ronald Kuiper
Mob:+31(0)626884234
E-mail: rku@bloomingville.com
Website: www.bloomingville.com
Showroom: C079