Candy Polstermöbel

Candy Polstermöbel

CANDY POLSTERMÖBEL: LIVING, DINING & SLEEP VOOR TRENDSETTERS!
Binnen de 3C groep is Candy een modern en trendy „lifestyle“ meubelmerk. Het omvat CANDY LIVING met functionele en trendy zitmeubelen, CANDY DINING voor gezamenlijk gezellig natafelen én CANDY SLEEP voor stijlvol en comfortabel slapen. Wenst u alle CANDY interieurgroepen te zien, dan bent u van harte welkom in onze grote showroom in Rheda-Wiedenbrück, waar wij tijdens de september showdagen CANDY: Living, Dining én Sleep presenteren!

Onze creatieve productmanagers en -ontwerpers volgen dagelijks de actuele internationale marktontwikkelingen. Hun inspiratie vinden ze in nieuwe en onverwachte gebieden. Het gevoel voor trends en de tijd waarin we leven verliezen ze niet uit het oog . Deze nieuwe en innovatieve ideeën vertalen ze tot een betaalbaar design in onze feel-good’ banken én fauteuils.

Verschillende stijlen en bekledingsmaterialen, meerdere comfort opties en geïntegreerde functies zijn de sterke punten van de Candy-collectie. Een betrouwbare meubelpartner met een uitgebreide collectie voor een breed publiek, die aan alle Duitse kwaliteitsnormen voldoet.

Voor informatie of het maken van een afspraak, zie de contactgegevens rechts.

INFORMATIE

CANDY POLSTERMÖBEL GMBH

 3C Gruppe GmbH
Am Jägerheim 1c
33378 Rheda-Wiedenbrück
Duitsland

Contact: Simone Hoogesteger
E-mail: simone.hoogesteger@3c-gruppe.de
Telefoon: +31 6 48 39 61 90
Website: www.candy-polstermoebel.de/nl/home/
Website: www.3c-gruppe.de/nl/export/

Showroom nummer B105