Carpet Rebel

Carpet Rebel

Carpet Rebel®, onderdeel van Janssens Oriënt Carpets Tilburg, ontwerpt en produceert een eigenzinnige collectie vloerkleden en karpetten.

Onze eigen designers zorgen voor nieuwe creaties geïnspireerd door belangrijke mode- en meubeltrends in binnen- en buitenland.

Door onze ervaring, vakmanschap en kennis van de markt zorgen we voor een collectie tapijten, die absoluut het label spannend en gedurfd mag dragen.

Door het gebruik van bijzondere materialen en vernieuwende structuren blijf je, als onze partner, helemaal up-to-date in de boeiende wereld van commerciële karpetten en tapijten.

Het uitgebreide kleurenpallet en de grote verscheidenheid aan gebruikte garens in onze vloerkleden zorgen voor een uniek karakter en geven de collectie haar bijzondere uitstraling.

De tapijten en karpetten van Carpet Rebel® verfraaien niet alleen het interieur, ze bieden ook comfort en stralen kwaliteit uit.

Het ambachtelijke proces, van ontwerp en productie tot het eindresultaat, wordt door onze eigen vakspecialisten begeleid en gevolgd: een complex traject waarin onze eigen vestigingen in India de belangrijke pijlers zijn.

Carpet Rebel® wil een lange termijn relatie opbouwen met haar dealers en een handelspartner bij uitstek zijn.

Een partnerschap gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en innovatie. Dit partnerschap krijgt een extra dimensie door de geboden opties als het samenstellen van een geheel eigen collectie (private label) vloerkleden en de mogelijkheid onze showrooms (ca. 8.000m2) in Tilburg te gebruiken.

Daarnaast kun je als dealer van de Carpet Rebel®-collectie ook gebruik maken van de vele andere mogelijkheden die Janssens Oriënt Carpets te bieden heeft.

De Carpet Rebel®-collectie omvat zoveel meer dan wij in de catalogus en website kunnen laten zien.

Voor meer informatie over onze maatwerkprogramma’s, complete concepten, private label collecties en regio-exclusiviteit kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor informatie of het maken van een afspraak, zie de contactgegevens rechts.

INFORMATIE

www.carpetrebel.com

Contactpersonen:
Patrick Janssens ( 06-53232000 )
Michaël Janssens ( 06-53231975 )

Adres:
Zevenheuvelenweg 2
5048 AN Tilburg
013-4685941

Showroom nummer B001