COREtec® Floors

COREtec® Floors

De juiste vloer kiezen kan lastig zijn. Bij ons hoef je niet te kiezen, want wij hebben het beste van alle werelden in één vloer gecombineerd: COREtec®. Knappe designs en buitengewone duurzaamheid. Comfortabel om op te lopen, en tegelijk waterdicht en slijtvast. Eenvoudig te plaatsen én onderhouden. Zo voelt zekerheid.

Voor elke interieurstijl

Ga je voor een natuurlijke of eerder ongewone look? Maak je keuze uit meer dan 240 vloeren, in visgraat, tegels en planken. Van uiterst realistische nerfpatronen met de Embossed in Register-technologie (EIR), tot uitgesproken afgeronde groeven.

Ongeëvenaarde kwaliteit

COREtec®-vloeren zijn 100% waterdicht en kind- en huisdiervriendelijk. Met hun stevige kernen en dikke slijtlagen kunnen ze alle dagelijkse uitdagingen aan en blijven ze er een onberispelijk uitzien. We bieden levenslange garantie op alle residentiële vloeren.

Revolutie in de vloerbedekking

In minder dan tien jaar heeft COREtec® naam gemaakt als pionier op het gebied van hoogwaardige, hybride vloeren. Wat maakt ons anders? Een waterdichte kern en een duurzame kurkonderlaag. Een totaal nieuwe categorie vloeren.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, zie de contactgegevens rechts.

INFORMATIE

Souverainestraat 27
9770 Kruisem
Oost-Vlaanderen
België

E-mail contactpersoon: rob.pfundt@usfloors.be
GSM contactpersoon:  +31 640305362
Website: www.coretecfloors.com/nl-nl/
Algemene e-mail: info@usfloors.be

Instagram
Facebook
Linkedin
Pinterest
YouTube

Showroom nummer B033