Energetic

Energetic

Energetic Lighting Europe NV maakt deel uit van de Nordlux Group, die moderne LED-lampen op de markt brengt onder het merk Energetic Lighting.

Als een van ’s werelds grootste fabrikanten van LED-verlichtingsproducten onderscheiden wij ons door innovatieve ontwikkeling in duurzamere, slimmere en betere verlichtingsproducten met LED van wereldklasse die is gebaseerd op de nieuwste technologie. We ontwikkelen en produceren een breed scala aan LED-producten, van gloeilampen en downlights tot TL armaturen  en plafond- en wandlampen.

We geven prioriteit aan de kwaliteitscontrole tot op elk onderdeel en gedurende het hele productieproces. Kosten verlagen waar nodig, maar nooit inleveren op kwaliteit. De basis hiervoor wordt ook gevonden in het dynamische Research and Development-team dat bestaat uit meer dan 150 ingenieurs, die meer dan 150 patenten hebben verworven. De meeste van onze ingenieurs hebben minstens 10 jaar ervaring in de verlichtingsindustrie, wat ons de middelen geeft om toonaangevende kwaliteitsproducten te maken tegen redelijke prijzen.

Voor informatie of het maken van een afspraak, zie de contactgegevens rechts.

INFORMATIE

Contactpersoon: Ronald Mulder
Telefoon: +31630745103    
E-mail: rm@nordlux.com

Contactpersoon: Ruben Lankhorst
Telefoon: +31620536182 
E-mail: rl@nordlux.com

Showroom nummer: C073