EOL

EOL

Sinds meer dan 30 jaar ontwerpt en fabriceert EOL 100% Frans kantoormeubilair. Dankzij de commerciële slagkracht en een geavanceerde logistiek is EOL uitgegroeid tot een referentie op de Europese markt.

Know-how van Europese bodem, Gewaarborgde kwaliteit

Onze productlijnen onderscheiden zich met hun hoge afwerkingsgraad en een Franse design. EOL besteedt bijzondere aandacht aan materiaalkeuzes en productieprocessen, waarbij respect voor het milieu centraal staat. Onze know-how is het resultaat van een aantal fundamentele waarden: streven naar kwaliteit en gebruiksveiligheid, het bevorderen van werkgelegenheid en steun aan de lokale economie, het verkleinen van de milieu-impact en het naleven van de strengste maatschappelijke normen.

Onze fabrieken leveren een ruime waaier van producten die overal in Frankrijk binnen 2 weken uit voorraad leverbaar zijn voor terugkerende standaardbehoeften. Het gaat om meer dan 90.000 productreferenties in alle categorieën: receptiemeubilair, projectbureaus, directiebureaus, stoelen, vergader- en conferentiemeubilair, archiefmeubilair, horecameubilair, collectieve en ontspanningsruimten… Onze productievestigingen zijn uitgerust met hoogtechnologische CNC-machines voor het verzagen, lamineren en boren van materialen. Met een industriële investering van meerdere miljoenen euro beschikt EOL over een productiepark van ruim 35 machines van de laatste generatie en een productie-oppervlakte van meer dan 20 000 m2. Voor specifieke inrichtingsprojecten beschikt EOL over een geïntegreerd studiebureau dat uw meubilair op maat ontwerpt en prototypeert. De permanente controles doorheen het volledige industrieel proces staan borg voor een perfecte beheersing van de conformiteit en betrouwbaarheid van het meubilair.

Wilt u een afspraak maken met dit merk, zie de contactgegevens rechts.

INFORMATIE

Chaussee de Nivelles 81
1420 Braine l’Alleud
Belgium

Contact: Kaj Kramer
E-mail: Kaj.kramer@eol-group.net
E-mail: orders@eol-group.net
Telefoon: +31 (0) 6 823 62 118
Website: www.eol-group.net

Showroom nummer B077