Haans Lifestyle

Haans Lifestyle

HAANS Lifestyle een 3e generatie familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring binnen de interieurproducten. Met een grote passie en liefde voor handwerk, vakmanschap, natuurlijke materialen en details biedt HAANS Lifestyle een compleet assortiment woonaccessoires voor ieder interieur.  

HAANS Lifestyle richt zich op o.a. Woontextiel, Verlichting, Kleinmeubelen, Windlichten en Decoraties. Wij produceren onze eigen collecties onder de merknaam Initials. Wat staat voor unieke en exclusieve producten met een moderne en hoogwaardige uitstraling. Speciale ontwerpen die zichtbaar met de hand geproduceerd zijn, waarin echte ambacht te herkennen is. De Initials collectie wordt door ons ontworpen, geselecteerd en gemaakt onder onze supervisie. Een tijdloze collectie die een stukje “art-feeling” in het interieur brengen. Daarnaast verkopen we exclusief in Europa de merken Schema en Industria 

Samen met Passe Partout hebben we een fantastische samenwerking en brengen we prachtige “Home Storiesin de showrooms. Some people look for a beautiful place. Others make a place beautiful.” 

Voor informatie of het maken van een afspraak, zie de contactgegevens rechts.

INFORMATIE

Hart van Brabantlaan 500
5038JA Tilburg
Nederland

Contact: Rens Haans
E-mail: rens@haanslifestyle.com
Telefoon: +316 22 56 43 91
Website: www.haanslifestyle.com

Showroom nummer B051, B052