Interstar Meubelen

Interstar Meubelen

Duurzaamheid is een van de belangrijkste woontrends van nu. Daarbij denk je al snel aan natuurlijke materialen met een pure en eerlijke uitstraling. Maar duurzaamheid is meer dan dat. Want een keuze voor kwaliteit en tijdloos design is ook een keuze voor het milieu. Een goed en sterk ontwerp laat zich immers moeiteloos in opeenvolgende trends inpassen en gaat jaren mee. En dat is pas echt duurzaam!
De designs van Interstar- een echt Hollands familie bedrijf waar met veel passie al meer dan 75 jaar kasten, dressoirs, wandsystemen, tafels en stoelen gemaakt worden – zijn zo afgewogen en sterk dat ze altijd mooi blijven, tientallen jaren lang. De functionele en esthetische ontwerpen uit het Interstarprogramma sluiten al sinds jaar en dag moeiteloos aan bij nieuwe trends. Of sluiten de trends juist aan bij Interstar?
Interstar denkt in oplossingen Dat betekent overigens allerminst dat Interstar zich niet vernieuwt. Bij Interstar wordt gedacht in oplossingen De mens verandert continu en ook de manier waarop hij zijn leven leidt, blijft geen tien jaar hetzelfde. Wat te denken van de TV, Interstar heeft hier verschillende oplossingen voor, bijvoorbeeld de TV-lift met één druk op de knop is de TV mooi weggewerkt.
Eindeloze mogelijkheden Wandsystemen vormen nog altijd het hart van de Interstar collectie. Uit perfect afgewerkte modules – kasten, planken en wandpanelen – kunt u zelf een persoonlijk kastwand samenstellen dat optimaal bij uw wensen aansluit.
Daarin kunt u audiovisuele apparatuur, computer en verlichting integreren en bedrading wegwerken. Het gevarieerde programma omvat meer dan honderd verschillende elementen, variërend van eenvoudige planken om boeken op te plaatsen tot fraaie, solitaire designmeubelen als het Assenaartje. Niet weg te denken uit de collectie zijn ook de haarden van Faber. Met de nieuwe Opti-Myst elektrische haard ziet u water branden…uiteraard weer mooi geïntegreerd in een Interstar kast. Bedenk daarbij dat u ook nog eens kunt kiezen uit een groot aantal kleuren, houtsoorten en andere materialen. De mogelijkheden zijn eindeloos met Kasten uit Assen!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak,  zie contactgegevens rechts.

INFORMATIE

Postbus 488
9400 AL ASSEN
Nederland

Contact: Maryse Slotboom
E-mail: info@interstar-meubelen.nl
Telefoon: 06-22331017
Website: www.interstar-meubelen.nl

Showroom nummer B004 & B032