jankurtz

jankurtz

jankurtz, puristisch design voor binnen en buiten

Midden jaren 1990 startte Jan Kurtz met de firma jankurtz in Affalterbach (D) met een collectie tuinmeubelen, waaronder het Italiaanse merk Fiam dat toen al zeer succesvol was met de iconische Spaghetti chair. Inmiddels is de collectie sterk gegroeid en onderverdeeld in Summer, Living en Seating.

Binnen- en buitenmeubelen, van comfortabele loungebanken, tot deckchairs en stoelen van diverse materialen. Tafels met massief houten, keramiek of betonnen bladen, in de collectie van jankurtz zijn ze te vinden. Ook heerlijke fluffy relaxkussens waarmee je in een zwembad kunt drijven, terrasmeubelen en parasols.

Directeur Jan Kurtz houdt zich primair bezig met het ontwikkelen van nieuwe design klassiekers.  Veel eigen ontwerpen, maar ook ontwerpen van bekende en onbekende designers zijn in de collectie opgenomen. De meeste artikelen zijn in Europa geproduceerd, waarbij kwaliteit altijd hoog in het vaandel staat. Tijdloze, moderne ontwerpen die de behoefte van de consumenten en (horeca-) bedrijven goed invullen.

In de Benelux is Petra Bettgens agent en contactpersoon.

Iedereen is op maandag van harte welkom in de skybox op de eerste verdieping en op de andere dagen graag op afspraak om zeker te zijn dat Petra en/of collega’s aanwezig zijn.

INFORMATIE

Contactpersoon: Petra Bettgens
Tel 073-8505984 of 06-25042100
Website: www.jankurtz.de
E-mail: info@eftrade.nl