Janssens Oriënt Carpets Holland

Janssens Oriënt Carpets Holland

Beëdigd Taxateur – Manufacturing – Import – Export – Groothandel Perzische en Oosterse Tapijten

Opgericht door de heer Jan Janssens in het jaar 1969, bestaat het bedrijf méér dan 52 jaar en is door de familie Janssens uitgebouwd tot één van de meest vooraanstaande importeurs / producenten in de branche van handgeknoopte, handgeweven en handgetufte Perzische en Oosterse tapijten, vloerkleden en karpetten.

Janssens Oriënt Carpets Holland B.V. in het hart van Brabant is een onderneming met een showroom van ca. 8.000 m2 gevuld met meer dan 100.000 m2 handgeknoopte en handgemaakte Perzische en Oosterse tapijten en vloerkleden direct uit voorraad leverbaar.
Een uniek assortiment van marktgerichte kwaliteiten, dessins, kleurstellingen en perfecte prijs/kwaliteitverhoudingen bieden u als wederverkoper de gelegenheid om goede zaken te doen met onze prachtige producten.

Met ruim 40 jaar een eigen vestiging in India en joint-ventures in vele andere landen van oorsprong zoals Turkije, Afghanistan, Nepal, China en Marokko hebben wij, en dus ook u, de ideale instrumenten die adequaat zakendoen mogelijk maken.

Tot onze afnemers behoren o.a.: speciaalzaken, woninginrichters, grootwinkelbedrijven, binnenhuisarchitecten, projectontwikkelaars, bankinstellingen, binnen -en buitenlandse ambassades en geselecteerde online-aanbieders.

De parate kennis en ongekende mogelijkheden om private label-producties te realiseren zijn een belangrijke pijler voor onze onderneming. Wij bespreken dit graag met uw design- en productafdeling.

Ook bespreken we graag de mogelijkheden om mee te lopen een éen of meerdere beschikbare concepten. Maak gerust een afspraak.
Tevens geldt Janssens Oriënt Carpets Holland B.V. als verlengstuk van uw eigen showroom alwaar u 6 dagen per week met uw klanten terecht kunt om tot de voor uw klant juiste keuze te komen.

Kom daarom snel eens langs in Tilburg om de mogelijkheden te bespreken en onze collectie handgeknoopte, handgemaakte en semi-machinale vloerkleden en karpetten te bewonderen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, zie contactgegevens rechts.

INFORMATIE

Contactpersonen:
Patrick Janssens ( 06-53232000 )
Michaël Janssens ( 06-53231975 )

Adres:
Zevenheuvelenweg 2
5048 AN Tilburg
013-4685941

Website: www.janssens-orient.nl
E-mail: info@joch.nl

Showroom nummer B001