Madam Stoltz

Madam Stoltz

Madam Stoltz is Scandinavisch wonen met een vleugje India

De drijvende krachten achter het concept van Madam Stoltz zijn fantasie, creativiteit en een avontuurlijke geest geweest.

Deze drijfveren gecombineerd met een diepe fascinatie voor de Aziatische stijl van leven en de mogelijkheid om kansen te benutten, resulteerde begin jaren 90 in het ontstaan van een prachtig bedrijf dat vandaag de dag is gevestigd op het Deense eiland Bornholm (het geboorte eiland van Pernille).

In 1995 opende Pernille een kleine winkel in ‘het Quartier Latin’ van Kopenhagen, waar ze woonaccessoires gecombineerd met Indiase Sari’s, vloerkleden en manden verkocht. De winkel gaf Pernille de gelegenheid om vaker naar India te reizen en haar creatieve ideeën waar te maken. In 1997 is Pernille begonnen met de verkoop aan winkeliers in Denemarken – en daarmee was de groothandel van Madam Stoltz geboren.

Pernille & haar man Peter runnen samen alweer 20 jaar het bedrijf Madam Stoltz: Pernille is creatief directeur / ontwerper en verantwoordelijk voor de collectie, Peter staat haar bij als financieel directeur.

INFORMATIE

Contactgegevens

Suzan Demmers – De Woonagent BV
Tel . +31 (0)624791753
info@dewoonagent.nl
www.dewoonagent.nl

www.madamstoltz.dk/

Showroom: C075