Magnitude

Magnitude

Magnitude  – The Night is Yours

Magnitude, het inspirerende en hoogkwalitatieve Belgische beddenmerk, is een uniek concept dat je toelaat jouw hoogstpersoonlijke luxebed te creëren.

Jij stoffeert, stileert, en combineert naar eigen smaak, wens en persoonlijkheid. Vederzachte boxsprings om zalig in weg te zinken, gestoffeerde hoofdborden, geraffineerde bedbankjes, stijlvolle afwerkingen met oog voor detail, sierlijke plaids en onweerstaanbare accessoires … Magnitude is meer dan beddenfabrikant alleen. Het wordt in één adem genoemd met meesterstoffeerder en ontwerper. Elke bedcombinatie is uniek en wordt op maat gemaakt in eigen ateliers. Hierbij gaan traditie en nieuwe technieken hand in hand. Comfort op maat met de hand vervaardigd dankzij de perfecte symbiose tussen uitgebalanceerde ergonomie en esthetische magie. Van klassiek tot design, van barok tot minimalisme, van sober tot gewaagd …

Magnitude staat voor stijl en perfectie. Elke dag kiezen we voor slaapcomfort, trends, luxueuze stoffen en handgemaakte kwaliteit. Aangevuurd door onze nieuwe campagne schakelen we op alle fronten een versnelling hoger. Zo creeërden we een nieuw conceptbeeld, voor het eerst in de geschiedenis van Magnitude is deze niet in zwart/wit maar met een hoofdrol voor de nieuwe signaalkleur: fluweelrood.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak,  zie contactgegevens rechts.

INFORMATIE

LS Bedding
Bogaardestraat 228b
9990 Maldegem
België

Telefoon: 0032 (0)50 72 99 70
Website:
www.magnitude.be

Contact Nederland-Zuid:
Nard van Rozendaal
nard@lsbedding.com

Contact Nederland-Noord:
Philip Pieterman
philip@lsbedding.com

Showroom: C005