Maxfurn

Maxfurn

Laat u verrassen bij Maxfurn

Maxfurn is al jarenlang marktleider in het aanbod van commerciële eetkamerstoelen met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Het comfort van de eetkamerstoelen is altijd van het bekende hoge niveau. De ondernemer kan de stoelen afnemen vanuit de groothandel in Uden of kan kiezen voor directe containerleveringen.

Voor wat betreft het aanbod in woonprogramma’s is Maxfurn zeer succesvol met de toepassing van actuele, vaak exclusieve lamulux kleuren gecombineerd met echt metaal. In het verlengde van dit succes heeft Maxfurn in deze lijn nu ook een nieuwe collectie slaapkamermeubilair ontwikkeld. Deze nieuwe collectie is te bewonderen tijdens de Vakdagen op de Woonindustrie in Nieuwegein.

Maxfurn heeft ook een prachtige collectie bankstellen in zowel stof als leder, elk met een eigen MF-signatuur.

De producten van Maxfurn worden in eigen huis ontworpen en de productie vindt plaats in onze fabriek in Roemenië of door onze partners in het Verre Oosten. Elke fase van het productieproces wordt hierbij nauwkeurig gevolgd door het team van kwaliteitscontroleurs.

Laat u verrassen door de collectie van Maxfurn met een bezoek aan onze stand op de Woonindustrie. U vindt ons in het souterrain.

INFORMATIE

Postbus 222
5400 AE Uden
Nederland

Telefoon +31 413 33 55 55
E-mail info@maxfurn.com
Website www.maxfurn.com

Showroom nummer S001