Mobitec

Mobitec

Wij delen onze passie voor design met u sinds 1990!
We beginnen bij het begin. Bij enkele gelijkgestemde zielen met één passie, één idee: hoogkwalitatieve stoelen en tafels maken. Vandaag zijn de meubels van Mobitec terug te vinden in de huiskamers van designliefhebbers in alle hoeken van Europa!
Onze specialiteit? Hyperpersonaliseerbare stoelen en tafels die u helemaal kan afstemmen op uw interieur, stijl en persoonlijkheid.

Elk jaar bedenken onze designers nieuwe collecties. Voor elk model bieden we een waaier aan personalisatiemogelijkheden. Vanaf het ontwerp over de selectie en aanschaf van de grondstoffen tot de uiteindelijke productie en levering: wij staan zelf in voor elke stap van het proces. Op deze manier kunnen wij u de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden.
Zodra uw keuze is gemaakt en u uw bestelling aan één van onze verdelers hebt doorgegeven, brengen we in onze ateliers leven in uw creatie!

Wilt u een korte termijn afspraak? Dat wil zeggen binnen twee werkdagen? Of wilt u een afspraak tijdens de Vakdagen in september?  Neem dan per mail of telefoon contact op.
Zie de contactgegevens rechts in beeld.

INFORMATIE

Pascal Peters (Sales Manager Retail Nederland),
Telefoon: +31(0) 6 23465771
Website: www.mobitec.be

Showroom nummer B015a & B082