Nordal

Nordal

Je huis is persoonlijk. Het weerspiegelt wie je bent en waar je van houdt. Het moet niet gepolijst of geënsceneerd worden. Maar je met warmte, aanwezigheid en authenticiteit omarmen.

 HIGHLIGHT JE STIJL
Een persoonlijke inrichting heeft alles te maken met naar binnen kijken. Dus laat je hart je begeleiden wanneer je je huis inricht, en kies voor de dingen die je gelukkig maken. Dat is de filosofie die we gebruiken wanneer we nieuwe collecties voor het Nordal-universum ontwerpen en ontwikkelen. En dat is de gedachten die de unieke Nordal-stijl creëert. Wij geloven dat geweldig design een functie en doel moet hebben. Visueel of praktisch. Met Nordal krijgt u een esthetisch ontwerp dat een verschil maakt in uw dagelijks leven. Van het decoratieve detail dat warmte toevoegt aan uw interieur tot het keukengereedschap dat een praktische functie vervult. Kwaliteit betekent tegelijkertijd alles voor ons. En zo is het sinds ons begin in 1991.

KIES MET JE HART – DAT IS WAT WIJ DOEN
Een huis wordt langzaam gebouwd in de loop van de tijd. Niet door snel evoluerende trends. Dat is waarom we geloven in duurzame oplossingen die huizen met persoonlijkheid creëren. Huizen die interessant en complex zijn. We vinden inspiratie in trends en tendensen. Maar zij dicteren ons niet. Het gaat niet om doen wat iedereen doet. Maar een kwestie van ons hart te volgen in ons streven om esthetiek en functionaliteit samen te smelten. Wij geloven dat dit de beste manier is om balans in uw huis te creëren.

COLLECTIES VOOR WONINGEN MET PERSOONLIJKHEID
Ten minste twee keer per jaar presenteren we een nieuwe collectie. De collecties zijn geïnspireerd op de wortels van onze familie in de Scandinavische natuur en onze liefde voor kleuren en uitingen van het Oosten. We houden ervan om deze twee uitdrukkingen in ons eigen Nordal-universum samen te smelten. Een universum dat je helpt een huis met persoonlijkheid te creëren.

HOE WIJ WERKEN
We werken altijd met ons instinct, hart en reflectie. Als een detail, kleur of oppervlak niet goed voelt, bewegen we in een andere richting. Hoewel de trend iets anders dicteert. Nordal geeft u een esthetisch ontwerp dat een verschil maakt in uw dagelijks leven. En daarom vormen functionaliteit, persoonlijkheid en creativiteit altijd de basis van onze collectie.

Wilt u een korte termijn afspraak? Dat wil zeggen binnen twee werkdagen? Of wilt u een afspraak tijdens de Vakdagen in september? Neem dan per mail of telefoon contact op.
Zie de contactgegevens rechts in beeld.

INFORMATIE

Telefoon: +31 6 242 142 64
Website: www.nordal.eu

Showroom nummer C015 & C080