Rössle & Wanner

Rössle & Wanner

Rőwa ( Rössle & Wanner ) is opgericht in 1914 en gevestigd in het pittoreske Mössingen in Zuid Duitsland. De collectie bestaat uit hoogwaardige lattenbodems, matrassen hoofdkussens en gestoffeerde ledikanten. Een luxueuze collectie, geheel ontworpen naar ergonomische principes. Een apart onderdeel is het programma Ecco 2. Hier is namelijk een meetsysteem aan verbonden, zodat hier een individueel instelbaar slaapsysteem aangeboden kan worden. Al de lattenbodems en ledikanten zijn geheel vervaardigd van massief beuken uit lokale wouden.

Nieuw is het programma Unicata, met het uiterlijk van een boxspring maar met een geheel andere slaaptechniek, waarmee je een slaapcomfort bereikt, die je met een gewone boxspring niet voor elkaar krijgt.
Ook een apart onderdeel is de FreciousCare luchtreiniger, een apparaat die is ontwikkeld om de lucht in de slaapkamer of andere ruimtes te ontdoen van pollen (rook)luchtjes, bacteriën enz. Ideaal voor mensen met een allergie…

Daarnaast voeren we de Selecta collectie, een iets eenvoudiger lijn lattenbodems, matrassen en gestoffeerde ledikanten. Ook deze bodems en ledikanten worden geheel vervaardigd uit massief beuken uit lokale wouden.

Vanaf februari 2020 beschikken we over een ruime showroom bij de Woonindustrie in Nieuwegein.

Wilt u een afspraak maken met dit merk, zie de contactgegevens rechts.

INFORMATIE

Contactpersonen: Jan en Wanda Roosenburg
Website: www.jwrbedden.nl
E-mail: Info@jwrbedden.nl
Telefoon: 06-53316026

Showroom nummer C007