Seuren Tafels

Seuren Tafels

PUUR EENVOUD. GESPIERDE ELEGANTIE. SEUREN TAFELS.

Als je het aan ons vraagt, gaat het om vrijheid. Vrijheid om te ontdekken, voelen, proeven, genieten. Leven. Dat kan natuurlijk een mooie reis naar een ver warm land betekenen. Maar die vrijheid kun je ook gewoon vinden in je eigen omgeving. In je eigen huis, aan je eigen tafel.

En we weten wel dat niet alles is het leven draait om een mooie tafel. Daar zit je tenslotte met familie, vrienden en geliefden. Je lacht, eet, praat, voert een gesprek. Soms wordt er gehuild, getroost en dan weer getoost. Veel aangeschoven stoelen, een hoop gedoe en gelach tijdens een uitgebreid familie diner of alleen een simpele kaars, twee wijnglazen en een kaasplankje voor een intiem moment. Aan tafel worden herinneringen gemaakt. Seuren Tafels zijn mooie en gewaagde ontwerpen die vaak net even anders zijn. Krachtige, creatieve oplossingen. U heeft alle vrijheid een houten tafel te creëren die bij u past.

Blader door de collectie om een overzicht te krijgen van de mogelijkheden. Maar laat je niet beperken tot wat je hier ziet, want dat doen wij ook niet! Seuren Tafels biedt je de vrijheid om te kiezen voor de tafel die bij jouw leven past.

Wilt u een afspraak maken met dit merk, zie de contactgegevens rechts.

INFORMATIE

Spuikade 13
3211 BG Geervliet
Nederland

Telefoon: +31 181 61 06 35
E-mail: info@seuren-tafels.nl
Website: www.seuren-tafels.nl

Showroom nummer A018