Sumisura

Sumisura

Sumisura is een leverancier van moderne design tafels op maat. Er wordt veelal gebruik gemaakt van HPL als afwerking van het tafelblad.

Er kan maatwerk geleverd worden, qua vorm maar ook qua afmeting. Met de vele mogelijkheden die de kleuren van de diverse HPL leveranciers bieden kan er een enorm uitgebreid scala aan kleuren en vormen gekozen worden. Als er organische vormen gewenst zijn, kan er een productie tekening gemaakt worden, zodat er een duidelijk beeld is van hoe de vorm van de tafel eruit gaat zien.

Daarnaast zijn er van de diverse kleuren stalen verkrijgbaar, zodat er in de winkel of thuis goed gekeken kan worden of de kleur die gewenst is past. Deze stalen service is kosteloos.

Er wordt voor de onderstellen meestal gewerkt met vaste maten en mogelijkheden, wel is het mogelijk om het frame te laten spuiten in een gewenste RAL kleur. Hierdoor worden er mooie en aparte creaties ontwikkeld, veel al voor directie kamers en andere projecten.

Van de vele mogelijkheden zijn er afbeeldingen digitaal beschikbaar, deze worden op aanvraag toegestuurd.

Neem dus gerust contact met ons op over de mogelijkheden welke u voor uw inrichting van uw winkel/woning of project nodig heeft.

www.sumisura biedt u alvast een inkijkje in de mogelijkheden en bel anders voor advies of stalen naar 0252 418950.

Team Sumisura

Wilt u een afspraak maken met dit merk, zie de contactgegevens rechts.

INFORMATIE

Contact: Petra Tel
Telefoon: + 31 252 418 950
Mobiel: 06-21258252
E-mail: info@sumisura.nl
Website: www.sumisura.nl

Showroom nummer B087 & B089