Technogel

Technogel

Klinisch bewezen!

Een kortere inslaaptijd en meer diepe slaap, waardoor je beter uitgerust wakker wordt, dat zijn de unieke eigenschappen van het gepatenteerde Technogel®. De natuurlijke thermische regeling van de gel verplaatst lichaamswarmte over het hele matrasoppervlak. Zo behoudt men een aangename slaaptemperatuur en een verfrissend ontspannend gevoel. Gevolgen? Tot 45% meer tijd in diepe slaap. Klinisch bewezen in meerdere gepubliceerde studies.

De unieke samenstelling van Technogel® en de ondersteunende materialen werkt drukverlagend, wat zorgt voor een betere doorbloeding tijdens de slaap. Bijzonder is dat de bewegingsvrijheid van de slaper optimaal blijft.

Technogel® wordt in de BeNeLux door Intres XP aangeboden in een aanpasbare shop-in-shop en via een selectief dealernetwerk. Naast de matrasssen -en hoofdkussencollectie vind je ook de aangepaste boxspringlijn terug. We ondersteunen onze partners met een permanente opleiding en een aangepaste marketing. Onmoet ons op de tweede verdieping van de Woonindustrie. We bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Wilt u een afspraak maken met dit merk, zie de contactgegevens rechts.

INFORMATIE

Contatc: Jürgen Swinnen
Telefoon: +32 490 564 786
E-mail: jurgen.swinnen@intres.be

Showroom nummer: C093 & C095