Viscotex

Viscotex

VISCOTEX

Viscotex is onderdeel van Dali Tekstil uit Bursa, ten noorden van Istanbul. Hier worden kwalitatief hoogwaardige traagschuimkussens geproduceerd. De kussenkernen  – met keuze uit meer dan 150 modellen – worden gemaakt met grondstoffen van BASF en zijn mede daardoor absoluut geurloos. De kussens worden ambachtelijk  geproduceerd door gepassioneerde en betrokken vakmensen. Er zijn vele tientallen soorten tijken beschikbaar, die overigens allemaal handmatig worden geconfectioneerd. Viscotex kussens staan vooral bekend om creatieve toevoegingen aan zowel kernen als tijken, waardoor de kussens voor meerdere marktsegmenten geschikt zijn.

Neem gerust een kijkje op onze website www.viscotex.eu. Wil je meer weten over onze productie, check dan deze link: https://youtu.be/wwFhkbSA8yY

VISCOTEX EN ONZE AMBITITES

Het is onze ambitie onze traagschuimkussens als monobrand VISCOTEX in Europa te vestigen. Naast onze mogelijkheden voor private label productie, hebben wij ook mogelijkheden om de kussens af voorraad te leveren. Wij maken daarvoor gebruik van ons magazijn vlak over de Nederlandse grens in Duitsland. Vanuit onze Nederlandse vestiging, zullen wij de verkoop in heel Europa coördineren.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, zie contactgegevens.

INFORMATIE

Viscotex Europe
p/a Bedrijvenpark Twente 305
7602 KL Almelo

E-mail: jeroen@viscotex.nl
Telefoon: +31857440890 of +31624319294
Website: www.viscotex.eu
Showroom: C099