Wandkraft

Wandkraft

De wanddecoratie van Wandkraft sluit perfect aan op de woonstijlen in je winkel. Daardoor zien je klanten opeens het complete plaatje en kunnen ze gemakkelijk hun aankopen aanvullen en sfeer in hun woning brengen. Kies voor maatwerk óf maak een selectie uit onze vaste collectie: Wandkraft geeft verdieping aan je stijl en merk!

EMPOWER YOUR BRAND
Vanuit de identiteit van jouw merk of winkel ontwikkelen wij collecties die het gevoel van je merk of assortiment versterken. Zo krijgen jullie producten de aandacht die ze verdienen en creëren we toegevoegde waarde voor je bedrijf.

BOOST YOUR BUSINESS
We leveren een constante en goede kwaliteit, produceren on demand en faciliteren dropshipment naar je eindklant. Ook bieden we marketingondersteuning voor de verkoop van wanddecoratie en trainen we je medewerkers op het gebied van materialen, techniek en toepassingen in het interieur.

UPGRADE YOUR HOME
Met wanddecoratie kunnen consumenten eenvoudig de sfeer en stijl van hun woning aanpassen en perfectioneren. Je klanten zien in één oogopslag het totale plaatje en kunnen hun aankopen aanvullen met onze producten – desgewenst thuisbezorgd

Wilt u een afspraak maken met dit merk, zie de contactgegevens rechts.

INFORMATIE

Wandkraft ® is een merk van Cre8design GmbH
Maybachstrasse 4
D-48599 Gronau

Telefoon: 053-8200223
Website: www.wandkraft.com

Contactpersoon: Jorien Jansen
E-mail: jorien@wandkraft.com

Showroom nummer: A013a