Interieurprofessionaldag

RE/LIVING: Interieurprofessionaldag op maandag 27 juni

Op maandag 27 juni 2022 is het zover: een gloednieuwe live Interieurprofessionaldag .

Samen met BNS Crisp en NIA ACADEMIE hebben we een professioneel dagprogramma samengesteld
over verschillende actuele thema’s op het gebied van wonen en interieur.

Het thema voor dit jaar is RE/LIVING.

Tot 1 juni kun je profiteren van het
Early Bird tarief van € 25,-. Vanaf 1 juni geldt het tarief van € 35,-.

Aanmelden kan vanaf 24 mei.

Wat kun je verwachten?

 – Keynote speaker Elsje van Niekerk;
– Workshops ‘Personal Branding’ en ‘Wat je nog niet wist over kleur’;
– RE/LIVING inspiratieroute.

KEYNOTE

Colour Flow 2024, the Story of Connection
De keynote speaker is Elsje van Niekerk, mede-oprichter van trend forecast bureau OvN / Oltmans van Niekerk. Haar presentatie Colour Flow 2024, the Story of Connection gaat over de concepten, materialen en kleurtrends voor 2024. Tijdens deze presentatie verbindt Elsje van Niekerk wereldwijde ontwikkelingen en veranderende consumenten waardes met ontwikkelingen op het gebied van design, kleur en materiaal.

WORKSHOPS

Personal Branding – Daniëlle van Dongen
Hoe laat jij je unieke zelf zien? Met Personal Branding laat jij zien waar jij en je bedrijf voor staan. Je laat jezelf op een authentieke wijze zien: je binnenkant, bestaande uit je identiteit, waarden, talenten, gevoel, purpose en je eigen stijl maken jou uniek. Dat wat er al is, breng je met Personal Branding écht naar buiten. Om je hierbij te helpen geeft Daniëlle een lezing met verschillende tips & tricks, die niet te missen is.

Wat je nog niet wist over kleur – Jelena Brillenburg Wurth
Naast alle inspiratie die je dagelijks wordt voorgeschoteld, is het voor interieurprofessionals onmisbaar om de theorie van kleur te kennen én te begrijpen. Voor NIA ACADEMIE geeft Jelena inmiddels al een aantal jaar de module Professioneel Kleurplan aan starters binnen het interieurvak. Maar er is nog zoveel meer te delen over kleur. Denk bijvoorbeeld aan tips over het werken met het NCS systeem of extra leuke weetjes over de betekenis van kleur. Jelena laat je tijdens deze lezing kennis maken met altijd werkende en makkelijke kleurencombinaties waarmee je snel een goed en onderbouwd kleuradvies kan geven, ze deelt leuke weetjes over de betekenis van kleur en inspireert met tips en wetenswaardigheden

RE/LIVING route
Tijdens deze inspiratieroute, neemt onze vaste styliste Adaja Vlok je mee langs exposanten van De Woonindustrie; laat je informeren over de laatste noviteiten en bekijk, voel & ervaar de collecties.

Graag tot ziens op onze Interieurprofessionaldag!