Interieurprofessionaldag 2021

De Interieurprofessionaldag vindt plaats op:

Maandag 4 oktober 2021

Samen met BNS Crisp en NIA ACADEMIE heeft DWI een professioneel programma samengesteld. We nodigen je van harte uit om je te laten inspireren.

Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, meld je dus snel aan voor één van de worskhops of de Highlight route. Voor de presentatie van Annemarie Commandeur is geen aanmelding vereist.

Wat kun je verwachten? Je hebt de mogelijkheid om een presentatie van Annemarie Commandeur en aansluitend één van de drie workshops bij te wonen (in de ochtend en/of in de middag). Tijdens de workshops komen de volgende onderwerpen aan de orde; Voice of Colour, Verlichting en Dessin ontwerpen. Op zoek naar een samenwerking met één van onze exposanten? Mis dan onze stylistenroute niet!

Prijs: € 26,50,- per persoon.

Ochtendprogramma:
10.00 uur           Ontvangst met een Frans ontbijt & netwerkmoment
10.30 uur           Presentatie Annemarie Commandeur
11.30 uur            Keuze workshop (Voice of Colour, Verlichting of Dessin ontwerpen) of stylistenroute
11.30 uur           Stylistenrouteroute langs diverse exposanten
12.30 uur           Lunch & netwerkmoment

Middagprogramma:
12.30 uur          Lunch & netwerkmoment
14.00 uur          Keuze workshop (Voice of Colour, Verlichting of Dessin ontwerpen) of stylistenroute
15.00 uur          Stylistenroute
16.00 uur          Einde dag

.

.

.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Adaja Vlok interieurstylist – Adaja Vlok

PRESENTATIE ANNEMARIE COMMANDEUR

“NEXT HORIZON is het overkoepelende thema voor de heimtextil trends voor 2022/2023. We focussen op een positief perspectief, waarbij bewustzijn en verantwoordelijkheid, creativiteit, veerkracht en het openstaan voor verandering ons nieuwe kansen zullen bieden. We reflecteren daarbij op de strategieën van de natuur waar we veel van kunnen leren, op de inspiratie die een digitale verkenning van de natuur ons oplevert, hoe design identiteit overstijgt en we elkaar kunnen vinden in gedeelde waarden en hoe zowel technologie als erfgoed en ambacht positieve sociale verandering kunnen stimuleren.”

WORKSHOP VOICE OF COLOUR – Jelena Brillenburg Wurth
Sinds afgelopen jaar werkt Histor met het zelf ontwikkelde kleursysteem The Voice of Colour. Als interieurprofessional wil je hier natuurlijk meer over weten om je adviezen up to date te houden. Tijdens de Interieurprofessionaldag geeft kleurexpert Jelena Brillenburg Wurth een inspirerende presentatie over dit systeem en vult het aan met de drie trendpaletten van Histor.

WORKSHOP VERLICHTING – Issabella van Baaren
Wat doet verlichting met het interieur en waarom is het belangrijk om hier in de ontwerpfase al rekening mee te houden? Lichtspecialist Issabelle van Baaren neemt je in deze workshop mee in de wereld van verlichting.

WORKSHOP HANDMATIG DESSIN ONTWERP – Issabella van Baaren
Met zelfgemaakte dessins kun je je interieurontwerp of stylingadvies een unieke en persoonlijke touch geven. Maak kennis met handmatig dessinontwerp en ga zelf aan de slag in deze actieve workshop!