Interieur Trend Event

Maandag 13 mei

Nieuw bij De Woonindustrie!

Ontdek de toekomst van interieurdesign tijdens het Interieur Trend Event bij De Woonindustrie op maandagmiddag 13 mei. Stap binnen in een wereld vol innovatie en inspiratie, geleid door trendwatcher Viva Vulto. Laat je verrassen door haar prikkelende lezing, waarin ze de meest spraakmakende trends, kleuren en vormen voor Zomer 2024 onthult.

Maar dat is nog niet alles! Na de lezing wacht een unieke VR Experience op je, waarmee je de trends niet alleen ziet, maar zelfs kunt beleven. En als kers op de taart: maak een trendsafari langs de merken en makers van De Woonindustrie, waar je de besproken trends direct in de praktijk kunt ervaren én aanschaffen.

Dompel jezelf onder in een wereld vol mogelijkheden voor slechts €19,50 exclusief BTW per persoon. Mis dit unieke event niet en verzeker jezelf van een plekje op de eerste rij voor de toekomst van interieurdesign!

TICKETS KOPEN

Programma

13:30 Welkom met koffie/ thee en wat lekkers
14:00 Trendlezing Viva Vulto met mogelijkheid stellen van vragen
15:15 VR Experience Studio Van Vliet/ Davina Interior Design
15:30 Trendsafari De Woonindustrie
16:30 Afsluiting

De Woonindustrie is op maandag 13 mei geopend van 10:00-17:00.

Viva Vulto

Viva Vulto, de bezielende trendwatcher met een scherp oog voor vernieuwing, brengt de interieurwereld tot leven met haar visionaire inzichten. Met meer dan een decennium aan ervaring en een passie voor innovatie, onthult Viva de verborgen parels van de designwereld en gidst ze je door de meest opwindende ontwikkelingen voor Zomer 2024. Haar lezingen zijn een niet te missen ervaring voor iedereen die geïntrigeerd is door de kracht van design. Laat je inspireren, laat je verrassen en laat Viva Vulto je gids zijn naar de toekomst van interieurdesign.

 

Exclusieve aanbieding: Trendboek Zomer 2024 van Christine Boland, tijdens het Interieur Trend Event verkrijgbaar voor slechts €25 excl. BTW in plaats van het reguliere tarief van €45,- excl. BTW.⁠

Dit is waarom je het Interieur Trend Event niet mag missen

Inspiratie op topniveau

Viva Vulto is een bevlogen spreker die al ruim 12 jaar werkzaam is als trendwatcher, o.a. voor Christine Boland.

Interactieve ervaring

Stap in de wereld van morgen met onze unieke VR Experience, waarin je de nieuwste trends kunt zien en beleven.

Praktische toepasbaarheid

Ga verder dan alleen inspiratie: tijdens de trendsafari langs de showrooms van De Woonindustrie zie je de besproken trends direct in actie.

Impressie

Interieurprofessionaldag november 2023

Mis geen enkel interieurevent of trend!

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte.