BNS CRISP

Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten gevestigd in Nieuwegein

BNS Crisp

Wij zijn er voor Stylisten, voor Partners en voor Consumenten.

Een landelijk dekkend platform, de funda op het gebied van interieur en styling en alles wat daarbij komt kijken. BNS Crisp heeft ruim 325 leden en ruim 75 aangesloten partnerbedrijven.

De leden zijn interieurprofessionals uit alle regio’s van het land. Zij werken samen met partnerbedrijven, mooie merken in de interieurwereld. Deze combinatie wordt ingezet om de consument te bedienen. De driehoek tussen Stylisten, Partners en Consumenten is de toegevoegde waarde van BNS Crisp!

Wat doet BNS Crisp voor haar leden?

Voor ruim 325 leden worden zowel on- als offline informatieve en inspirerende bijeenkomsten en events georganiseerd. Kennis uitwisselen, kruisbestuiven en de verdere ontwikkeling van het vak zijn sleutelwoorden. Zowel voor nieuwkomers als voor de meer ervaren stylist met vlieguren. BNS Crisp programmeert binnen de domeinen interieurstyling particulier en zakelijk, vastgoedstyling en groenstyling.

Naast leden sluiten zich steeds vaker fabrikanten en retailers aan. Zo verwelkomde BNS Crisp recent Minestry of Happy Walls, HB kurk en keramiek, Vesta en La Aurelia als nieuwe partners. Deze partners zoeken op deze manier de directe verbinding met onze leden en indirect via de leden met consumenten.

Voor iedere consument en iedere woonstijl, in welke regio dan ook, is er een interieurprofessional te vinden bij BNS Crisp. Ga naar de website en maak gebruik van de interessante mogelijkheden.

Er is een speciaal portal voor Consumenten!

BNS Crisp NIEUWS

EARLY BIRD TOT 31 MEI!

Een trendwatcher van internationale allure, Nederlandse topontwerpers die hun ontwerpvisie delen, vernieuwende ontwikkelingen en onderwerpen als interieur, design, kunst, trends en duurzaamheid, ondernemen én een woonpsycholoog; het programma van Festival Interieur is volop in ontwikkeling. 

Nieuwe collab met MONDiART

Wederom is er voor alle BNS Crisp stylisten de mogelijkheid om deel te nemen aan een geheel nieuw productontwikkelingsproject en een BNS Crisp X MondiArt collectie samen te stellen.

STYLIST CHOICE

MondiArt en BNS Crisp hebben de handen inéén geslagen. MondiArt is partner van BNS Crisp, is sterk in Art en Decorations, is gevestigd in Eindhoven en bedient de internationale markt met haar producten.