MDXL PROJECT & INTERIEUR

maatwerk voor architecten, projectontwikkelaars, inrichters en adviseurs

Op maandag 3 april vindt in De Woonindustrie de tweede editie van MDXL Project & Interieur plaats, hét vakevenement dat volledig is gericht op de projectmarkt voor de interieurbranche. Dit evenement brengt vraag en aanbod bij elkaar: samen met zo’n 200 nationale en internationale interieurmerken presenteren we de nieuwste ontwikkelingen en producten op gebied van interieur en ontwerp.

Een breed aanbod op gebied van diverse disciplines zoals meubelen, kantoormeubilair, design, verlichting, woonaccessoires, vloer- en raambekleding, wanddecoratie, meubelstoffen, smart living, akoestische oplossingen en slapen.

Op deze unieke dag, die in het teken staat van ontmoeten, netwerken en zakendoen, geven Rockfon, Mobitec en INinterieurs interessante podiumpresentaties en naast productpresentaties van exposanten presenteren ook diverse gastexposanten zich in het Atrium.

Sprekers die je niet wil missen

Jan de Jong, Area Sales Manager van Astrimex-partner Rockfon, praat je bij over de uitdagingen van akoestiek in de projectinrichting en de mogelijke oplossingen. Marie Claeys, Sustainability Manager van Mobitec, zal inzichten delen over de ontwikkeling van de Corporate Social Responsibility (CSR)-strategie van het bedrijf en de toewijdingen die zijn gemaakt op het gebied van duurzaamheid. Patricia Vernooij, oprichter van INinterieurs, vertelt ons het geheim van Biophilic Design. Biophilic Design is een ontwerpvisie die de band tussen mens en de natuur wil versterken door meer natuurlijke elementen binnen toe te passen. 

  • Rockfon | 11.00 – 11.45 uur 

Rockfon, marktleider in de Benelux op het gebied van systeemplafonds, is onderdeel van het assortiment van Astrimex, dé partner voor de projectenmarkt op het gebied van plafonds & wanden. Steenwol vormt de basis voor de zacht-minerale plafonds. Rockfon plafonds dragen bij aan een goed binnenmilieu en zijn 100% recyclebaar. De plafondpanelen hebben uitstekende akoestische eigenschappen en daardoor wordt het werk- en leefklimaat aanzienlijk verbeterd.

  • Mobitec | 13.30 – 14.15 uur 

Mobitec Systems SA is een Belgisch familiebedrijf dat in 1990 is opgericht en gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige designmeubelen, waaronder stoelen, fauteuils en tafels.

  • INinterieurs | interieurconcept en ontwerp – 14.30 – 15.15 uur 

INinterieurs is een inspirerend en enthousiast ontwerpburo. Aan het roer staat Patricia Vernooij, een bevlogen conceptdenker en interieurontwerper. Nadat Patricia afstudeerde aan Design Academy Eindhoven, richtte ze in 2007 haar eigen ontwerppraktijk Idea Concept Design op. Door de jaren heen legde ze zich meer en meer toe op het ontwikkelen van inspirerende interieurontwerpen met een verhaal. Patricia wil mensen inspireren, de fantasie prikkelen. Ze wil ruimtes ontwerpen, die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook mensen aanmoedigen en tot de verbeelding spreken.

EXPOSANTEN

Onze exposanten Dôme Deco, Dimondi by Teugra, Seuren Tafels, Stylerz, Art Collection, Leclerc & Bouwman Verlichting, Jan Kurtz, Rockfon, ABB, Nordlux, 3C Gruppe, Sompex, BKS Meubelen, Infiniti Design, Life is a jungle, Mobitec, SITS en PMP Furniture zijn met productpresentaties in het Atrium te vinden. Kijk voor meer informatie over deze merken op onze merkenpagina.

GASTEXPOSANTEN

Werk aan de Muur
‘Kunst voor iedereen: jouw stijl, jouw Werk aan de Muur’
Werk aan de Muur biedt op maat gemaakte kunstwerken aan, passend bij jouw interieur. Ieder werk is verkrijgbaar in alle formaten en op diverse materialen van museumkwaliteit.

Geberit
De wereldwijd opererende Geberit Group is Europees marktleider op het gebied van sanitairproducten. Het assortiment omvat badkamerkeramiek, sanitair- en leidingsystemen. Dit complete assortiment stelt Geberit in staat om innovatieve en veelzijdige badkameroplossingen uit één hand aan te bieden, zowel voor als achter de muur. Geberit producten worden op een verantwoorde manier geproduceerd van kwalitatieve, duurzame materialen en vormen de perfecte balans tussen elegant design en uitstekende functionaliteit. Geberit producten zijn zowel visueel elegant én functioneel.

Clochard Fabrics
THE ART OF FABRICS, upholstery, fabrics & projects
Clochard Fabrics is sinds de oprichting in 1993 een groothandel in meubelstoffen. Uit alle jaren van ervaring onderscheidt het bedrijf zich door de manier waarop klassieke en moderne meubelstoffen voor stoffering en projectinrichting worden gepresenteerd.

Sketchup
Met het 3d ontwerpprogramma SketchUp creëer je snel en eenvoudig 3D modellen, om ze vervolgens uit te werken met texturen en in te richten met objecten uit het 3D Warehouse. Of het nu een woonkamer of een compleet kantoorpand betreft; met SketchUp visualiseer én presenteer je je jouw ideeën in een handomdraai.

SketchUp wordt vertegenwoordigd door Benelux distributeur Design8 BV. Design8 bv is ook distributeur van andere toonaangevende 3D ontwerp- en visualisatie softwaretitels als Enscape, V-Ray en Twinmotion.

Be-Max Office Concepts
Verhoog de productiviteit, creativiteit en vitaliteit op kantoor met het vooruitstrevende Biophilic Design concept van Be-Max Office Concepts en InInterieurs.

Let you Blossom
LYb [spreek uit: leip] betekent onbevangen jezelf zijn.

LYb staat voor Let You Blossom.
LYb maakt autonome duurzame akoestische toegepaste kunstobjecten die opvallend en verrassend zijn.
Objecten die er staan, die vrolijke ruimte innemen.

LYb gaat over je dromen volgen, Dare to be LYb!

Omar Antwerp
Antwerp-based agency OMAR was created out of a pure fascination for fabrics. The comfort of a favourite piece of clothing, translated in the world of cushions and throws for your home.

OMAR’s philosophy has been, and continues to be, written by you and us. Kind of quiet, a discreet elegance.
Never blatant, always inviting. Embracing, though never stifling.

Diadesi
DIADESI mijn tafel
DIADESI op uw maat
DIADESI 40 jaar design en productie in Benelux

Kayden Stone & Ceramics
Stel je voor, je kan de wereld verbeteren en veranderen. Dat probeert Kayden Stone & Ceramics onder andere te doen met de merken Magna Glaskeramik (100 % geupcycled glaskeramik, onder andere toegepast bij restaurant Goud van Herman den Blijker) en Symphony by Aurea Stone (een kwartscomposiet bestaand voor 70% uit gerecycled glas).

vloerkledenwinkel.nl
Een goed gekozen vloerkleed maakt jouw vloer helemaal af, koop daarom jouw nieuwe kleed bij de Vloerkledenwinkel. Vloerkledenwinkel is hèt adres voor geweven, handgeknoopte en handgetufte vloerkleden in diverse stijlen, kleuren en materialen. Veel van onze hoogwaardige vloerkleden zijn in elke gewenste maat te maken.

We zien je graag op maandag 3 april 2023 tijdens MDXL Project & Interieur!

Aanmelden is niet nodig, een persoonlijke QR toegangscode van De Woonindustrie volstaat.
Heb je deze nog niet, klik dan op deze link.

De Interieur Club Podcast
#72 De uitdagingen in de projectmarkt

De projectmarkt groeit hard. Voor veel interieurprofessionals is het een droom om aan groot project mee te werken, maar er liggen wel uitdagingen. Vanuit De Woonindustrie praat Jan Hogenkamp mee over dit onderwerp en vertellen Armand Gademan van Geberit, Alex Schutter van Dôme Deco en Els van Maren van ABB waar zij tegenaan lopen.

Host: Mark Timo