Voorjaarsvakdagen 2024

Woon- en Interieurevent

Op zondag 4 februari 2024 van 10:00 – 17:00 trappen we de Voorjaarsvakdagen af met het Woon- en Interieurevent voor alle bezoekers van De Woonindustrie. Op deze dag is iedereen met een woonhart of woonzaak welkom.

Dit kan je verwachten:

Nieuwste collecties

Tijdens de Vakdagen in het voorjaar en najaar showen alle 300 merken en makers van De Woonindustrie hun nieuwste collectie aan meubels, accessoires, verlichting, textiel, raam- en wanddecoratie, design en slapen. Kijk je ogen uit en geniet van al dit pracht en praal.

Workshops, experiences en proeflessen

Neem deel aan of bezoek:

  • De Open Up! bedrijvenmarkt met kleine creatieve makers,
  • Workshop Flatlay door Nia Academie,
  • VR Experience door Studio van Vliet & Davina Interior Design,
  • Een CBW erkende Woontrendtest,
  • Proefles Interieurstyling bij Nia Academie (inschrijven),
  • Persoonlijke stylingtour door Mart de Graaf & Studio van Vliet.

Woonadviesplein

Op het Woon- en Interieurevent vinden we het belangrijk om je van actueel en persoonlijk advies te voorzien op een aantal relevante woonthema’s. Op het Woonadviesplein staan professionals met deze expertises om jou te adviseren over jouw persoonlijke situatie:

  • Licht,
  • Ontwerp & Styling,
  • Duurzaamheid,
  • Financiën.

Tot slot

Het Woon- en Interieurevent bezoeken is gratis, maar aanmelden is verplicht. Vraag hier je persoonlijke QR-toegangscode aan voor de Vakdagen, Marketday of een ander evenement. Tijdens dit evenement is catering tegen betaling verkrijgbaar.

Voorjaarsvakdagen

Maandag 5 tot en met woensdag 7 februari van 10:00 –18:00 zijn de Voorjaarsvakdagen exclusief voor vakbezoekers. Marketday komt in deze week te vervallen. Het thema van deze dagen is Open Up! En richt zich op het verkennen van nieuwe mogelijkheden, innovaties en groeiperspectieven binnen de sector.

Inspiratiesessie

Annelies Boonstra van Retail Impuls geeft op 5 februari om 16:45 een inspiratiesessie aan alle woonprofessionals betrokken bij De Woonindustrie. Tijdens een interactieve sessie in het atrium verkennen we de toekomst van woon retail met cases en interactieve discussies. Met als doel om blijvend het middelpunt van de woonbranche te zijn, waar inkoop samengaat met inspiratie en innovatie. Een QR toegangscode voor De Woonindustrie aanvragen kan hier.

De Woonindustrie Awards

Iedere Vakbeurs in februari reiken we De Woonindustrie Awards uit om de merken en makers van De Woonindustrie in het zonnetje te zetten. Zo is er onder meer een award voor ‘beste team’, ‘beste marketing’ en ‘beste Social Media’.

Om 18:00 starten we met de uitreiking van de awards. En sluiten de dag af met een borrel.