BNS CRISP, de branchevereniging van stylisten in Nederland is gevestigd in het centrum van DWI. Als partner is de branchevereniging nauw betrokken bij de totstandkoming en realisatie van de events. Tijdens DWI events worden er vaak workshops en trendlezingen gehouden door leden van BNS CRISP. Exposanten en consumenten kunnen gebruik maken van de expertise van de aangesloten stylisten.

Hieronder vind je de stylisten waarmee je tijdens het WOON&INTERIEURevent op 5 februari een afspraak kunt maken voor een flits interieuradvies van 20 minuten.

MARIELLE VERBEEK (STUDIO PLEK)

Studio PLEK is een ontwerpstudio voor interieur & styling advies, het creatieve hart van mij, Mariëlle Verbeek. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Heiloo. Ik ben een perfectionist met een enorme passie voor kleur en materialen. Ik creëer een passend ontwerp, dat aansluit op de wensen, behoeften en budget van jou. Het gaat erom voor jou de PLEK te creëren waar je je fijn voelt, wat persoonlijk en uniek is, waar kleuren en materialen op elkaar zijn afgestemd en waar een balans is tussen werk & privé ruimtes. Mijn ontwerpen kenmerken zich door een mooi kleurenpalet, creativiteit, natuurlijke materialen en duurzaamheid.

SHIRLEY BOUDEWIJNS (SHIR!)

SHIR!, ontwerpt het liefst met een knipoog. Niet te bedacht, geen ontwerp om het ontwerpen. Het moet uniek zijn, bij je passen en vooral iets over jou vertellen. Totaalontwerp of kleuradvies, allebei of iets daar tussenin. Zelf doen of toch niet. Het kan allemaal.

Ik stel vragen, luister naar jouw wensen, denk mee en kijk verder dan de laatste trend. Met oog voor detail, ruimtelijk inzicht en gevoel voor sfeer en kleur ga ik graag aan de slag. Hierbij mag je duidelijkheid, respect voor budget en creativiteit van mij verwachten.

Nieuwsgierig? Vragen? Neem gerust contact op.

BRENDA SCHRAM (BINNENHUISONTWERP Brenda Schram)

Welkom, wat leuk dat je het WOON&INSPIRATIEevent bezoekt en gebruik wilt maken van een 20 minuten Flitsadvies! Graag stel ik mij kort aan je voor, zodat je zelf kunt bepalen of mijn aanbod bij jouw interieurvraag past.

Ik ben Brenda Schram, interieurontwerper gespecialiseerd in het creëren van sfeervolle nieuwbouwinterieurs. Ik hou van ontwerpen met lef en verras je graag met andere indelingsopties of gewaagde kleur- en materiaalcombinaties.

Ben jij op zoek naar een verfrissende kijk op jouw woonvraag? Meld je dan snel bij mij aan, ik help je graag!

Alvast een voorproefje zien? Bekijk dan de reeds gerealiseerde projecten op www.binnenhuisontwerp.com

DENISE VAN DE LOO (DESINESTYLING)

Met veel enthousiasme heb ik sinds de start van mijn bedrijf in 2014 al veel ontwerpen gemaakt. Van het inrichten van bestaande of nieuwe woningen tot complete verbouwingen van woningen aan toe. Niet altijd is dat nodig, soms kunnen kleine veranderingen – zoals het toevoegen van kleur – al grote gevolgen hebben voor de uitstraling en de sfeer.

Bij het maken van een interieurontwerp luister ik naar wat je graag wilt. Uit ervaring weet ik wat bij elkaar past maar ik durf zéker ook verder te gaan. Ik laat je daardoor op een andere manier naar je interieur kijken en probeer je daarmee uit je comfortzone te halen (anders kun je het zelf toch?).

Wil je dat ik met een frisse blik naar je interieur kijk? Plan dan snel een afspraak in.

Benieuwd naar reacties van klanten die je al voorgingen? Kijk dan eens hier: https://www.desinestyling.nl/referenties/

ANNEMIEK NIJLAND (PLANVANAN)

Mijn naam is Annemiek Nijland. De AN van PLANVANAN.

In mijn ontwerpen en adviezen komen 3 sleutelwoorden altijd terug:
LICHT, RUST & RUIMTE

Met LICHT bedoel ik de lichtinval en de verlichting van de ruimte. Ik hou van een licht interieur en goede verlichting. Een fijn huis met een fijn interieur en fijne kleuren zorgt voor ontspanning en RUST. In ons drukke, soms stressvolle en chaotische leven hebben we behoefte aan die rustige plek. Straalt jouw huis de RUST uit die je nodig hebt? Iedere RUIMTE heeft RUIMTE nodig. Een goede indeling geeft meubels, accessoires en de gebruikte kleuren de aandacht die ze verdienen.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een flitsadvies op 5 februari. Ik ontmoet je graag!

ANNEMARIE VERMEERSEN (TWIIST)

OVER SMAAK VALT NIET TE TWIISTEN

Mensen helpen bij het persoonlijk en eigen maken van hun interieur, dat vind ik belangrijk bij het maken van een interieurontwerp.

Ik denk graag creatief met je mee bij het creëren van eenheid bij jouw thuis. Ik ben nieuwsgierig en oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal. Dit verhaal wil ik ook zo goed mogelijk overbrengen door middel van het interieur en met een twiist.

Als interieurontwerper maak ik in ieder huis hét verschil in inrichting en sfeer, zodat jouw huis een vertrouwde plek is waar je je helemaal goed bij voelt. Want thuis is een weerspiegeling van wie je bent en wat je belangrijk vindt.