BNS CRISP, de branchevereniging van stylisten in Nederland is gevestigd in het centrum van De Woonindustrie. Als partner is de branchevereniging nauw betrokken bij de totstandkoming en realisatie van de events. Tijdens De Woonindustrie events worden er vaak workshops en trendlezingen gehouden door leden van BNS CRISP. Exposanten en consumenten kunnen gebruik maken van de expertise van de aangesloten stylisten.

Hieronder vind je stylisten waarmee je tijdens het Woon&Interieurevent op 10 september een afspraak kunt maken voor een flits interieuradvies van 25 minuten.

MARIELLE VERBEEK (STUDIO PLEK)

Studio PLEK is een ontwerpstudio voor interieur & styling advies, het creatieve hart van mij, Mariëlle Verbeek. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Heiloo. Ik ben een perfectionist met een enorme passie voor kleur en materialen. Ik creëer een passend ontwerp, dat aansluit op de wensen, behoeften en budget van jou. Het gaat erom voor jou de PLEK te creëren waar je je fijn voelt, wat persoonlijk en uniek is, waar kleuren en materialen op elkaar zijn afgestemd en waar een balans is tussen werk & privé ruimtes. Mijn ontwerpen kenmerken zich door een mooi kleurenpalet, creativiteit, natuurlijke materialen en duurzaamheid.

ANNELIES VAN VLIET (STUDIO VAN VLIET)

Heeft u een nieuw(bouw) huis gekocht of gaat u een zelf een  huis laten (ver)bouwen, dan komt er in een korte tijd ontzettend veel op u af en moeten er heel veel verschillende keuzes gemaakt worden.

Studio van Vliet gevestigd in de Woonindustrie kan u helpen in dit proces. Wij maken in 3D de ideale indeling voor uw huis en kunnen ook voorzien in het maken van lichtplannen voor de verschillende ruimtes.

Neem een plattegrond van de ruimtes mee en foto’s en filmpjes en eventueel een pinterest pagina waar we de gewenste sfeer kunnen zien, dan gaan we gezamenlijk bij het flitsadvies op zoek naar de ideale indeling en/of sfeer waar je helemaal blij van wordt.

Liefs Studio van Vliet

BIANCA VAN SCHIE (BICA-STYLING)

BICA-styling is in persoon Bianca van Schie. ‘Inmiddels werk ik ruim twaalf jaar elke dag met veel plezier in mijn eigen bedrijf BICA-styling. Mijn werk geeft zoveel voldoening dat het leuk blijft. Klanten zichzelf thuis laten voelen in hun eigen (nieuwe) omgeving is iedere keer weer een cadeau bij de oplevering van een project. Interieurdesign is zoveel meer dan alleen accessoires plaatsen. Ambiance wordt door vele factoren bepaald.

LOTTE NIJKAMP (WOANDERLUST INTERIEUR DESIGN)

Ik ben Lotte, een creatieve duizendpoot en afgestudeerd interieur designer en ik word echt blij als ik mensen kan helpen om van hun huis echt hun thuis te maken. Ik werk niet vanuit een bepaalde stijl, maar zoek naar het interieur dat qua functie en stijl aansluit op jullie woonwensen. Ik werk vanuit een conceptmatige aanpak en ga hierbij altijd op zoek naar het bijzondere. Wat maakt jou en/of jouw gezin uniek. Dit vertaal ik naar een origineel een aansprekend interieurontwerp, waarbij een goede balans tussen functionaliteit en spontaniteit centraal staat.

DENISE VAN DE LOO (DESINE STYLING)

Met veel enthousiasme heb ik sinds de start van mijn bedrijf in 2014 al veel ontwerpen gemaakt. Van het inrichten van bestaande of nieuwe woningen tot complete verbouwingen van woningen aan toe. Niet altijd is dat nodig, soms kunnen kleine veranderingen – zoals het toevoegen van kleur – al grote gevolgen hebben voor de uitstraling en de sfeer.

Bij het maken van een interieurontwerp luister ik naar wat je graag wilt. Uit ervaring weet ik wat bij elkaar past maar ik durf zéker ook verder te gaan. Ik laat je daardoor op een andere manier naar je interieur kijken en probeer je daarmee uit je comfortzone te halen (anders kun je het zelf toch?).

Wil je dat ik met een frisse blik naar je interieur kijk? Plan dan snel een afspraak in.

Benieuwd naar reacties van klanten die je al voorgingen? Kijk dan eens hier: https://www.desinestyling.nl/referenties/

ANNEMIEK NIJLAND (PLANVANAN)

Mijn naam is Annemiek Nijland. De AN van PLANVANAN.

In mijn ontwerpen en adviezen komen 3 sleutelwoorden altijd terug:
LICHT, RUST & RUIMTE

Met LICHT bedoel ik de lichtinval en de verlichting van de ruimte. Ik hou van een licht interieur en goede verlichting. Een fijn huis met een fijn interieur en fijne kleuren zorgt voor ontspanning en RUST. In ons drukke, soms stressvolle en chaotische leven hebben we behoefte aan die rustige plek. Straalt jouw huis de RUST uit die je nodig hebt? Iedere RUIMTE heeft RUIMTE nodig. Een goede indeling geeft meubels, accessoires en de gebruikte kleuren de aandacht die ze verdienen.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een flitsadvies op 10 september. Ik ontmoet je graag!