Woon- en Interieurevent

Op zondag 4 februari 2024 van 10:00 – 17:00 trappen we de Voorjaarsvakdagen af met het Woon- en Interieurevent voor alle bezoekers van De Woonindustrie. Op deze dag is iedereen met een woonhart of woonzaak welkom. Dit kan je verwachten:

Nieuwste collecties
Tijdens de Voorjaarsvakdagen showen alle 300 merken en makers van De Woonindustrie hun nieuwste collectie aan meubels, accessoires, verlichting, textiel, raam- en wanddecoratie, design en slapen. Kijk je ogen uit en geniet van al dit pracht en praal.

Workshops, experiences en proeflessen
Bezoek of neem deel aan onderstaande initiatieven. Meer informatie of inschrijven via onderstaande links:

Woonadviesplein
Op het Woon- en Interieurevent vinden we het belangrijk om je van actueel en persoonlijk advies te voorzien op een aantal relevante woonthema’s. Op het Woonadviesplein staan professionals met deze expertises om jou te adviseren over jouw persoonlijke situatie. Meer informatie of inschrijven via onderstaande links:

Catering
Tussen 12:00 en 14:00 uur kun je tijdens de Vakdagen genieten van een heerlijke lunch op vertoon van een polsbandje. De lunch is beschikbaar in het atrium en op de 2e verdieping. We serveren een gevarieerd buffet met belegde broodjes, verse salades, soep, wraps, warme hapjes en frisdranken. De prijs is €13,50 per persoon per dag.

Bezoek de Woonindustrie
Het Woon- en Interieurevent is gratis te bezoeken, maar aanmelden is verplicht. Vraag hier je persoonlijke QR-toegangscode aan voor de Vakdagen, Marketday of een ander evenement.