Voorjaarsvakdagen 2024

Zondag 4 februari tot en met woensdag 7 februari zijn de Voorjaarsvakdagen. Op zondag is het Woon- en Interieurevent ook voor consumenten. Op maandag tot en met woensdag zijn de Voorjaarsvakdagen exclusief te bezoeken door vakbezoekers. Het thema van deze editie is Open Up! En richt zich op het verkennen van nieuwe mogelijkheden, innovaties en groeiperspectieven binnen de sector. 

Openingstijden

  • Zondag 4 februari Woon- en Interieurevent 10:00 – 17:00
  • Maandag 5 februari 10:00 – 18:00
  • Dinsdag 6 februari 10:00 – 18:00
  • Woensdag 7 februari 10:00 – 17:00

Marketday op maandag 5 februari komt te vervallen.

Inspiratiesessie

Annelies Boonstra van Retail Impuls geeft op 5 februari om 16:45 een inspiratiesessie aan alle woonprofessionals betrokken bij De Woonindustrie. Tijdens een interactieve sessie in het atrium verkennen we de toekomst van woon retail met cases en interactieve discussies. Met als doel om blijvend het middelpunt van de woonbranche te zijn, waar inkoop samengaat met inspiratie en innovatie.

De Woonindustrie Awards

Iedere Vakbeurs in februari reiken we De Woonindustrie Awards uit om de merken en makers van De Woonindustrie in het zonnetje te zetten. Zo is er onder meer een award voor ‘beste team’, ‘beste marketing’ en ‘beste Social Media’.
Om 18:00 starten we met de uitreiking van de awards. En sluiten de dag af met een borrel

Bezoek de Woonindustrie

De Woonindustrie bezoeken is gratis, maar aanmelden is verplicht. Vraag hier je persoonlijke QR-toegangscode aan voor de Vakdagen, Marketday of een ander evenement.