Voorjaarsvakdagen 2024

De Woonindustrie organiseert twee keer per jaar Vakdagen. In februari zijn dit de Voorjaarsvakdagen en in september de Najaarsvakdagen. Dit zijn dé momenten waarop alle 300 merken en –makers hun nieuwste collectie showen en je je woonhart kunt ophalen aan inspiratie.

De Voorjaarsvakdagen vinden dit jaar plaats op zondag 4 februari tot en met woensdag 7 februari 2024. Hieronder meer informatie over de openingstijden en het programma.

Woon- en interieurevent

Traditiegetrouw openen we de Vakdagen op zondag met het Woon- en Interieurevent voor alle bezoekers van De Woonindustrie. Op 4 februari van 10:00 tot 17:00 bieden we een uitgebreid programma met activiteiten en professionals aan.

Programma

Op maandag en dinsdag van 10:00 tot 18:00 en woensdag van 10:00 tot 17:00 zijn de Voorjaarsvakdagen uitsluitend te bezoeken door vakbezoekers. Vind hier het programma (link naar pagina programma) van de Voorjaarsvakdagen.

Aanmelden

De Woonindustrie bezoeken is gratis, maar aanmelden is verplicht. Vraag hier je persoonlijke QR-toegangscode aan voor de Vakdagen, Marketday of een ander evenement.